Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hana i Tarik

Voditeljica se modno uskladila sa suprugom, a svi su primijetili jedan modni detalj kod njega

Foto: Instagram
1/4
01.08.2020.
u 21:00

Hana Hadžiavdagić sa suprugom Tarikom odmara u Dubrovniku i kao i uvijek gdje god da se pojave savršeno su modno usklađeni.

Voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković voli se modno uskladiti sa svojim suprugom Tarikom, a pokazuje to i fotografija snimljena tijekom njihovog odmora u Dubrovniku. Na slici sa Straduna Hana nosi bijelu pripijenu haljinu, a Tarik na sebi ima bijelu košulju i svijetlo zelene hlače, a njihovim prijateljima i pratiteljima jedan detalj na ovoj slici privukao je pažnju. Taj detalj je Tarikova torbica za koju su mnogi rekli kako je i puno ljepša od one koju nosi Hana, na što je ona odgovorila: I duplo je skuplja od moje.

Foto: Instagram screenshot

Hana je prije mjesec dana bila tema i stranih medija, ali ne zbog svog modnog stila već zbog fotografije koju je objavila na Instagramu a kojom je htjela dati podršku borbi protiv rasizma ali njezin potez nije izazvao željene reakcije. Tada je britanski Daily Star objavio članak s naslovom: Bosanska Paris Hilton izazvala je bijes nakon što je ''potamnila'' kožu u znak podrške ubijenom Georgeu Floydu. Hana je nakon niza negativnih reakcija uklonila fotografiju s Instagrama.

Voditeljica ima i svoju modnu liniju Opet najljepša u kojoj je svojim obožavateljima predstavila sportsku liniju, a kada je snimala reklamnu kampanju model joj je bila i Iva Todorić.

1/7
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
22:32 01.08.2020.

hm, jel lik stoposto siguran da ovo nije transvestit? Mislim, ak njemu paše, sve pet, ali pa on bi izgledao ženstvenije od ovog da se tako našminka i nafrizira.

Avatar prahrvat
prahrvat
22:13 01.08.2020.

jos jedan tarik za vijesti ni o čemu.

Avatar drug Joža
drug Joža
21:29 01.08.2020.

Supruga? Sigurno je nisi uzeo po satu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije