Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretan par

David Temelkov i hrvatska voditeljica Elena Jung vjenčat će se u lipnju

Zagreb: Promocija novog albuma Davida Temelkova "Dišem za nas"
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
05.02.2023.
u 15:00

Elena je voditeljica na CMC televiziji i bivša pratilja Miss Hrvatske, a svojem odabraniku rekla je 'da' na koncertu u Novoj Gradiški te mu se bacila u zagrljaj dok im je publika pljeskala, a David Temelkov sada je otkrio da će se vjenčati u lipnju

Makedonski pjevač koji karijeru gradi u Hrvatskoj, David Temelkov zaprosio je svoju djevojku Elenu Jung pred mnogobrojnom publikom na koncertu u Novoj Gradiški, a sada je otkrio i kada će biti vjenčanje. 
'Već je sve dogovoreno, vjenčanje će biti u šestom mjesecu, uzbuđeni smo jako i Elena i ja' rekao je za Story

Elena je voditeljica na CMC televiziji i bivša pratilja Miss Hrvatske, a svojem odabraniku rekla je tada 'da' te mu se bacila u zagrljaj dok im je publika pljeskala.

Voditelj Dalibor Petko snimio je emotivan trenutak na koncertu u Novoj Gradiški, a video je objavio na svojem Instagram storiju.

Elena i David zajedno su od 2015.godine kada su se upoznali na koncertu Tonija Cetinskog, a David je za časopis Story otkrio kako su se upoznali sasvim slučajno kada se na after partyju doslovno sudario s Elenom.

- Nisam znao tko je ona, a ni ona nije znala tko sam ja. Već je na prvom susretu zaiskrilo između nas. Ne mogu vam objasniti što me točno privuklo Eleni, ali osjetilo se da između nas postoji nešto posebno – rekao je David.

- Odmah me privukao njegov osmijeh, ali i simpatičnost. Bilo mi je super što na početku veze nije dobro znao hrvatski jezik pa smo se znali smijati tome. Volim njegovu skromnost- dodala je Elena.

Nama je voditeljica otkrila da su se upoznali na koncertu Tonyja Cetinskog. 

- David i ja smo se upoznali na koncertu Tonyja Cetinskog, gdje je David bio gost. Nisam znala tko je on zato što te godine nisam pratila show X Factor na kojem je sudjelovao i bilo mi je čudno zašto mu svi prilaze i pitaju ga za fotografiju. Zajednički prijatelj na kraju nas je upoznao i od tada smo ostali u kontaktu, a poslije i u vezi - rekla je i dodala razloge zašto nikada nisu tajili vezu: - Nikada nismo tajili vezu, mislim da je ljubav lijepa stvar od koje ne treba bježati. Razlog je možda taj što ni ja ni David nismo osobe koje se vole eksponirati u javnosti po pitanju privatnog života.

Inače, Jung nam je ranije otkrila je li kad je bila mala sanjala da će završiti u TV vodama. 

- Na neki način jesam, makar, bilo je tu i perioda kada sam htjela postati policajka, teta u vrtiću. Od djetinjstva mi je glavna igra bila voditi svoju emisiju, tada su još bile kazete na kojima sam snimala svoje emisije. Sestru sam gnjavila da mi bude gost. Danas kada poslušam te snimke bude mi neizmjerno drago. 

Okušala se u natjecanjima ljepote pa nam je pojasnila koliko to može pomoći u karijeri. 

- Kada me cure pitaju trebaju li se prijaviti na izbor, moj je odgovor uvijek – da. Takvo iskustvo je neprocjenjivo: upoznavanje različitih ljudi, putovanja, slikanja i zabave. Nikada se ne treba fokusirati na pobjedu, pobjednik ne znači uvijek da i jesi pobjednik. Treba imati jasan stav i fokus, lako se zaluta u svemu tome.

Dugo je čekala priliku da počne raditi na televiziji, a priznala nam je i što je najzahtjevnije u tom poslu. 

- Sve što nisam radila prije. Moja prijateljica trema me dosta često posjeti pa se moram boriti s njom. Imala sam priliku voditi jedan izbor s gospodinom Mariom Sedmakom i tjednima prije sam si razmišljala kako ću i što, ipak je to jedna voditeljska legenda s kojom je bila neprocjenjiva čast voditi program. Na kraju je sve ispalo mnogo bolje nego sam očekivala.

VIDEO Slavni Hrvati napustili su gradove i pronašli bolji život na selu: 'Kad dođeš tu, sve ti stane'

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

IS
istinapakadbude
16:06 05.02.2023.

Cijeli album ima texta ko jedna moja pjesma, by Edo Majka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije