Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U dobrom društvu

David Beckham proslavio 36. rođendan na NBA utakmici

'beckham_nnn_sce_030511'
''
03.05.2011.
u 17:00

Poznati nogometaš ne voli proslave na taj dan pa je, umjesto trudne supruge Victorije i sinova, svog najboljeg prijatelja, bivšeg nogometaša i kuhara Gordona Ramsaya, poveo na košarkašku utakmicu LA Lakersa.

Nakon što je u Velikoj Britaniji prisustvovao vjenčanju princa Williama i Catherine Middleton, David Beckham požurio se natrag Los Angeles proslaviti 36. rođendan.

Poznati nogometaš ne voli proslave na taj dan pa je, umjesto trudne supruge Victorije i sinova, svog najboljeg prijatelja, bivšeg nogometaša i kuhara Gordona Ramsaya, poveo na košarkašku utakmicu LA Lakersa i iz sveg glasa navijao za svoj omiljeni klub.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mare0801
07:58 04.05.2011.

kada mi netko za Ramseya kaže samo da je kuhar i bivši nogometaš poludim,jer on je istinska zvijezda,ravna Beckhamu.Tko god je gledao njegov kuharski serijal n bačen na negledljivi RTL 2,zna koji je to genijalac,čovjek s najviše kuharskih zvjezdica u GB,čak 14,čovjek kojega je kada je dao otkaz u elitnom \"Aubergineu\",slijedio kompletan personal restorana,koji psuje kao kočijaš,ali sve zna o kuhanju,a počeo je s dna,nakon ozljede kao profi nogometaš ,kada mu se cijeli svijet srušio.legenda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije