Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Ljubavni život Ane Rucner ponovno u fokusu: 'Vlado će je uvijek čekati'

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
07.03.2020.
u 09:00

Kao roditelj ona voli obje uloge: biti mama, ali i tata kada je potrebno. Usprkos šarmu i nivou svijesti Ana je vrlo subjektivna, individualac, osobenjak, svojeglava.

Ana Rucner je umjetnica svojim rođenjem. Ona zrači iznimnom seksualnom energijom koju pokazuje govorom tijela kada je na sceni, ali te energija je vrelo njezine kreativnosti. Kombinacija leda i lave – egzotična, divlja i mila, puna ljubavi, strasti, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Brzo i strastveno se zaljubila, iznenada i brzo udala, neočekivano se rastala. Ana se uvijek bori za ljubav, za naklonost i ne može život zamisliti bez ljubavi. Ali to nije samo ljubav prema muškarcu već i prema glazbi i prema publici i prema prijateljima i prema životu. Strast koju pokazuje i koju zatomljuje.

1/6

Kao roditelj ona voli obje uloge: biti mama, ali i tata kada je potrebno. Usprkos šarmu i nivou svijesti Ana je vrlo subjektivna, individualac, osobenjak, svojeglava. Voli davati i primati po vlastitom ukusu. Za nju nisu kompromisi. Jasni su joj vlastiti ciljevi i želje. Rado koristi nove metode u poslu.

Voli urednost i čistoću. Ima snažan glas. Teško diskutira o svojim problemima pa zato može biti opsesivna. Nervoza i stalni nemir velika su kreativna energija koju treba izraziti na dnevnoj razini. Sve oko nje je glamurozno: prijatelji, mjesta na kojima se dobro osjeća, umjetnost, projekti s tonom glamuroznosti. Žena poput Ane Rucner očekuje i treba Supermana. Vlado Kalember ipak nije mogao “letjeti”, ali je uvijek tu u oazi, na zemlji, zajedno sa sinom čeka da ova superžena obnovi svoja krila na kojima leti.

2020. godina prilika je za još jedan stupanj sazrijevanja u Aninu životu. A znamo da osobi problemi potaknu zrelost. Ana će prolaziti kroz materijalne i emocionalne gubitke, kroz amplitude melankolije i zanosa, kroz preispitivanje esencijalnih tema smisla. Predah od putovanja, od nastupa uživo može zamijeniti novim načinom nastupanja koji omogućuje današnja tehnologija. Osim glazbe, ima ona još jedan lijepi talent. Ali njezin ljubavni život bit će ponovno u fokusu.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.  

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Forest Trump
Forest Trump
13:56 07.03.2020.

Evo njega iz ormara , uskoro !!!!!

MA
Machak
18:43 07.03.2020.

Ovo piše neka koja sebe ponosno naziva astrologinjom.....i da, zemlja je ravna ploha.

AV
avim
13:16 07.03.2020.

Jadan Vlado će čekati a Vaso servisira,, žice,,i istrument

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije