Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vincent Cassel

Bio je u braku s Monicom Bellucci, a potom je utjehu pronašao u 30 godina mlađoj Brazilki

Foto: PA/Pixsell
1/6
26.10.2021.
u 06:54

Vincent i Tina vjenčali su se 2018. godine u Francuskoj, a godinu dana nakon dobili su kćerkicu Amazonie. Nakon vjenčanja preselili su se u njezinu domovinu, točnije u Rio de Janeiro gdje redovito uživaju na tamošnjim plaža, ali svoju kćerkicu drže podalje od očiju javnosti.

Nakon razvoda od zanosne Talijanke Monice Bellucci (57) , francuski glumac Vincent Cassel (54) sreću je pronašao s trideset godina mlađom Brazilkom Tinom Kunakey (24), a otkako se saznalo za njihovu vezu par privlači pažnju gdje god se pojavi, no zli komentari o velikoj razlici u godinama nimalo im ne smetaju.

Tina je svjetsku slavu stekla nakon što se saznalo za njezinu vezu s Vincentom, a danas je jedna od najtraženijih manekenki koja svojom pojavom i objavama na društvenim mrežama redovito oduševljava obožavatelje.

Vincent i Tina vjenčali su se 2018. godine u Francuskoj, a godinu dana nakon dobili su kćerkicu Amazonie. Nakon vjenčanja preselili su se u njezinu domovinu, točnije u Rio de Janeiro gdje redovito uživaju na tamošnjim plaža, ali svoju kćerkicu drže podalje od očiju javnosti.

Inače, Vincent je u braku s Monicom bio do 2013. godine, a i nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima, najviše zbog dvije kćeri, Leonie i Deve koja neodoljivo podsjeća na Monicu, a već postaje sve traženija manekenka pa je već poput Monice muza poznatom modnom dvojcu Dolce & Gabbani. Nakon razvoda u javnost su izašli mnogi detalji njihovog braka, među ostalim i da je njihov brak bio otvorenog tipa što je Monica i potvrdila izjavom da od supruga ne može očekivati vjernost ako ga ne vidi nekoliko mjeseci.

-Nikada ne možete znati koliko će brak potrajati, a bilo bi urnebesno očekivati da će mi Vincent biti vjeran ako smo odvojeni i po nekoliko mjeseci. Danas funkcioniramo no tko zna kako će biti za godinu dana. Ponekad ga volim, a ponekad ga želim ubiti- govorila je Monica kada su još bili u braku.

VIDEO: Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena' 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije