Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIKING IZ TUČEPA

Kristijan iz 'Braka na prvu' ispričao kako je tragično ostao bez oca:: 'Nije si dao šansu za život...'

Kristijan Milanović
Foto: RTL
1/5
26.10.2021.
u 08:24

Nisam bio ljutit na njega. Samo sam bio svjestan da moram nastaviti sa životom, biti bolji i jači bez njega", rekao je Kiki kroz suze, dodavši: "Nisam bio ljutit zato što sam razumio u kakvim je problemima bio", kazao je Kristijan.

U sinoćnjoj emisiji RTL-ova showa ''Brak na prvu'' predstavio se novi i najmlađi par. Mlada je Ivona Pendić (24), a mladoženja je Kristijan Milanović, 25-godišnji kondicijski trener, kiropraktičar i nutricionist iz Tučepa, koji je prije nego što je rekao "uzimam" ispričao tešku životnu priču. 

 Otkrio je kako je njegov otac počinio samoubojstvo i to kada je Kristijan imao samo sedam godina. 

"Nikad mi nije palo na pamet da će se to dogoditi. Moj otac učinio je samoubojstvo. Nije si dao šansu za život. Nisam bio ljutit na njega. Samo sam bio svjestan da moram nastaviti sa životom, biti bolji i jači bez njega", rekao je Kiki kroz suze, dodavši: "Nisam bio ljutit zato što sam razumio u kakvim je problemima bio."

Iako mnogo radi na svome tijelu, Kristijan kaže kako ne želi da ljudi gledaju samo njegov izgled.

"Osjećam se uzbuđeno, entuzijastičan sam i mislim da će sve dobro ispasti“, kazao je uoči vjenčanja Kristijan, dok se Ivona nadala da će mladoženja biti jednako opušten kao i ona. Međutim, uzbuđenje je malo splasnulo kad je Ivona ugledala Kristijana jer smatra da nije njezin tip, bar ne vizualno.

„Prvi dojam mi nije bio da sam pala s nogu. No ako fizički nije kakav sam mislila da će biti, to ne znači da psihički nije onakav kakav želim da bude“, izjavila je Ivona te rekla kako bi mu rado ošišala kosu i bradu, a onda ju je Kristijan oduševio vjenčanim zavjetima:

„Osjetila sam njegovu pozitivnu vibru i čini mi se da je dosta sličan meni.“ S druge strane, Kristijanu se Ivona svidjela na prvi pogled, no još je prerano da se spominje i ljubav na prvi pogled: „Sve je prošlo super, zasad ne mogu naći neku manu. Mislim da između nas dvoje da kemije, ali prerano je još išta govoriti.“

VIDEO: Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

JM
Jmjm
11:04 26.10.2021.

Evo nama jos jednog ,,jadnicka,,kojega je taticavostavio i sada svi moramo zaliti sa njim,a ,,njegova zenica tj.nova,,ona ga mora gladiti po kosici,curo bjezi od njega nije za Tebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije