Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek u trendu

Sonja Kovač prošetala nove neobične čizme koje su oduševile pratitelje: 'Pobrala sam tonu pogleda'

Foto: Instagram
1/8
26.10.2021.
u 08:00

Sonja je pozirala nasred zagrebačke Ilice u visokim svijetlo plavim čizmicama na petu s kojima je uparila nešto malo tamniju Bottega Venetta torbu, a na sebi je imala samo oversize sako bež boje.

Influencerica Sonja Kovač (37) često privlači pažnju zanimljivim modnim dodacima kojima upotpuni svoje modne outfite, a ovaj put pažnju su privukle cipele kojima se pohvalila na Instagramu. 

- Jučer sam prošetala nove čizmice po gradu i pobrala tonu pogleda. Sad ne znam jel' zato što se ljudima sviđaju ili zato što su im too much!? Što vi mislite? Bar je nešto bilo više plavo od naših Zg tramvaja! - napisala je Influencerica pored niza fotografija.

Sonja je pozirala nasred zagrebačke Ilice u visokim svijetlo plavim čizmicama na petu s kojima je uparila nešto malo tamniju Bottega Venetta torbu, a na sebi je imala samo oversize sako bež boje. 

Pratitelji su joj uputili brojne komplimente.

"Sviđaju nam se jako", poručila je Nives Celzijus.

"Prezakon su", "Divne, kao i ti", "Izgledaš božanstveno", nizali su se laskavi komentari. 

Nije rijetkost da Sonja oduševi svojim cipelama koje se ne mogu vidjeti često na ulici. Ovo ljeto je tako pokazala sandale u neon zelenoj boji s piramidalnom petom koja je bila najveći hit sezone. Cipele su na internet stranici theattico.com odmah bile rasprodane a cijena im je iznosila 4424 kuna, a njezini obožavatelji i tada su pohvalili Sonjine nove cipele.

VIDEO>>Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelja

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drago.miota
08:52 26.10.2021.

vraga neko gleda u čizma,ima toga puno za pogledati!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije