Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevačica

Danijela Martinović pozirala u damskoj kombinaciji i otkrila jedno od svojih najdražih mjesta

Foto: Instagram
1/6
18.08.2021.
u 22:30

Pjevačica Danijela Martinović (50) pozirala je u Crnoj Gori, točnije na otočiću Gospa od Šrpjela u damskoj kombinaciji. Odabrala je bež haljinu s točkastog uzorka uz koju je iskombinirala predimenzionirani slamnati šešir i upečatljive naušnice.

Pjevačica Danijela Martinović (50) pozirala je u Crnoj Gori, točnije na otočiću Gospa od Škrpjela u damskoj kombinaciji. Odabrala je bež haljinu s točkastog uzorka uz koju je iskombinirala predimenzionirani slamnati šešir i upečatljive naušnice.

-Jedno od meni najdražih mjesta… Gospa od Škrpjela- napisala je Danijela uz objavu, a uz fotografije na kojima pozira ona, objavila je i nekoliko prikaza Crna Gore gdje trenutačno uživa.

Inače, pjevačica je prije nedavno proslavila 50. rođendan koji je proslavila u slovenskoj Vipavi. Tada je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira sa šarenim balonima i rođendanskom tortom.

Foto: Instagram

Podsjetimo, pjevačica i glazbenik Petar Grašo nedavno su prekinuli svoju ljubav dugu 24 godine. Par je posljednji put zajedno viđen u ožujku 2020. godine u zagrebačkom kinu Cinestar na predstavljanju Danijelinog albuma “Neopisivo”. Tada ju je Petar zaljubljeno gledao iz prvog reda i pružio joj najveću podršku u nastajanju glazbene priče koju je tada predstavljala. Međutim, to nije bio slučaj mjesecima prije kada je u listopadu 2019. predstavljala knjigu “Šalabahter života - Neopisivo”. 

Svoju su ljubavnu priču započeli prije više od dva desetljeća. Sve ovo vrijeme o njoj su rijetko progovarali, ali činjenica je da se uz nju ne veže niti jedan skandal. Vezu nikada nisu okrunili brakom, a više su puta istaknuli da svoju intimu drže za sebe.

VIDEO>> Vjenčanje Katarine Vuco

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije