Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALA U ČUDU

Danijela Dvornik zbunjena aktualnom modom: 'Gaće se nose kao kupaći kostimi'

danijela dvornik
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/7
27.07.2021.
u 09:29

"Došlo je neko vrijeme kad se spavaćica nosi kao dnevna haljina, pidžama kao komplet za na plažu, kućni ogrtač kao večernja toaleta, kućne papuče kao cipele, a gaće, body, grudnjak kao kupaći kostimi?!" napisala je Danijela na Storyju uz hashtag "zbunjena sam"

Blogerica i influencerica Danijela Dvornik (54) ljeto provodi u svojoj kući u Sutivanu na Braču,  a vrijeme provodi odlazeći u teretanu i na plažu. Na Instagramu je objavila kako je primijetila nove modne trendove koji joj se baš ne sviđaju.

"Došlo neko vrijeme kada se spavaćica nosi kao dnevna haljina, pidžama kao komplet za na plažu, kućni ogrtač kao večernja toaleta, kućne papuče kao cipele, a gaće, body, grudnjak kao kupaći kostimi?!" napisala je Danijela na Storyju uz hashtag "zbunjena sam".

Foto: Instagram

Danijela je prije nekoliko dana objavila i fotografiju iz teretane koja je dobila brojne pohvale njenih pratitelja.  Na slici pozira u sportskoj opremi, a iza nje se vide sportski rekviziti. "Sad idem u kupovinu hrane za idućih 10 dana, a onda priprema obroka", napisala je uz fotografiju te je dodala hešteg 'fit baka'.

U komentarima su je pohvalili pratitelji. "A bome dobro si se definirala. Bravo za trenera i za tvoju volju!" napisala joj je jedna pratiteljica te dodala da se ona nikako ne može natjerati da počne vježbati. "Gledam te, imaš volje i svaka ti čast", pohvalila ju je te zaključila da se i ona nada da će i njoj valjda doći inspiracija. "Koja super linija", napisala joj je druga pratiteljica. "Dobro si se stesala. Samo polako i sretno", još je jedan od komentara.

Podsjetimo, udovica glazbenika Dina Dvornika aktivna je na društvenim mrežama, a prati je više od 102.000 ljudi. Često objavljuje fotografije na kojima se odmara i druži s unučicama Balie i Lumi te sa svojim prijateljima, s često govori i o svojim problemima. 

VIDEO: Brkovi su predstavili svoj LP najvećih hitova 

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
12:39 27.07.2021.

I ja sam zbunjen . Krenuh čitati objavu ove utjecajnice i zvijezde : "Došlo neko vrijeme kada se spavačica nosi kao dnevna haljina " . I tu stadoh . Zbunjen . I zamišljam kako to izgleda nositi ženu koja spava (spavačicu ).....Teško je to. Jedino ako uspavana žena nije sitnije građe. A ovaj koji nosi mora biti krupnije , mišićave građe. I još ako se uspavana žena (spavačica ) probudi . Može biti opasna.

DR
Drenova42
13:58 27.07.2021.

Došlo je očito vrijeme.uz lude političare. da neradnici i familija predoziranog narkomana i alkoholicara

BR
BratGandalfovogBrata
10:34 27.07.2021.

hrvatska yoko ono

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije