Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hollywoodske veze

Angelina i dobar Bradov prijatelj spremni su na vezu, evo o kome je riječ

Angelina Jolie
Foto: Reuters
1/6
06.03.2018.
u 08:23

Nekad dobri prijatelji, Angelina Jolie i Sean Penn sve su bliskiji, a brojni izvori tvrde da su spremni na vezu. Premda mu je Brad Pitt blizak prijatelj, slavni glumac Sean Penn sve će staviti na kocku ne bi li osvojio hollywoodsku ljepoticu

Ako je vjerovati glasinama, glumci Sean Penn i Angelina Jolie jako su bliski i spremni na vezu.

– Angelina neprestano razgovara sa Seanom preko telefona, a on joj je dao do znanja da bi ju volio izvesti na večeru kako bi ju bolje upoznao – rekao je izvor te dodao da se znaju niz godina. Naime, Angelina i Sean proveli su dosta vremena zajedno dok je Sean s Angelininim bivšim suprugom Bradom Pittom 2011. godine snimao film “Drvo života”.

Sean i Brad dugogodišnji su prijatelji, a njihov odnos mogla bi zakomplicirati činjenica da se Sean zbližio s bivšom suprugom svog prijatelja. Ipak, Sean ne želi odustati od Angeline i spreman je zbog nje riskirati.

– On smatra da je Angelina sjajna. Voli što je predana humanitarnom radu, pametna i nevjerojatno lijepa. Iako Angelina nije toliko zainteresirana za vezu i želi se posvetiti svojoj djeci, Sean neće odustati dok ne bude njegova – rekao je izvor o namjerama glumca koji je prethodno bio u vezi s Madonnom, Charlize Theron i Jewel. 

Angelina Jolie
1/6

Komentara 2

RI
rikavac
14:15 06.03.2018.

Angelina je nekad bila dobra pi..ka i ljepotica a sad je samo kostur.

SE
serđo12
09:46 06.03.2018.

Ma jako je bitno ko tamo preko bare koga hebe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije