Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRŠIO PRAVILO?

Damir Glasnović o iznenadnom odlasku iz showa Hell's Kitchena: 'Neke bih stvari promijenio'

Damir Glasnović
Foto: RTL
1/4
21.02.2024.
u 08:35

Iskustvo je neopisivo! Upoznao sam divne ljude iz mog tima i to ću pamtiti cijeli život. Svako naše kuhanje za chefa Gretića je bila jedna utakmica, jedno finale, posebno za mene. Bio sam jako zadovoljan, ekipa je super. Stekao sam nekoliko doživotnih prijatelja. Ponavljam, jedno fenomenalno iskustvo, rekao je Damir

Damir Glasnović prošli je tjedan napustio 'Hell's Kitchen Hrvatska', a prije još jedne napete večere chef Gretić obavijestio je kandidate kako više nije član njegova tima. O svom izlasku iz showa Damir je govorio za RTL.hr.

- Pravila se moraju poštovati, kazao je o svom izlasku iz showa, ne govoreći koje je pravilo prekršio. 

- Iskustvo je neopisivo! Upoznao sam divne ljude iz mog tima i to ću pamtiti cijeli život. Svako naše kuhanje za chefa Gretića je bila jedna utakmica, jedno finale, posebno za mene. Bio sam jako zadovoljan, ekipa je super. Stekao sam nekoliko doživotnih prijatelja. Ponavljam, jedno fenomenalno iskustvo, kazao je i otkrio s kim se najviše zbližio. 

VEZANI ČLANCI: 

- Pa generalno svi iz mog crvenog tima, tu su Dominik, Roko Ć., Roko K., Chiara, Sara, ma ne mogu nikog izdvojiti, povezao sam se s cijelim timom. Kad završi cijela priča, jedva čekam da se ponovno vidimo, da popijemo kavu, možda izdogovaramo neke poslove, da, jedva čekam. Stvarno je konkurencija od početka bila jaka, ima dosta vrhunskih kuhara, ali ja bih nekako dao prednost Dominiku, on se najbolje snalazi, ima dosta iskustva te razmišlja na kreativan i moderan način, rekao je i otkrio što misli o chefu Gretiću.

- Kritika ti može često poremetiti fokus, ali uvijek gledaš da iz nje izvučeš najbolje i ideš dalje. Njegove kritike imaju težinu, s druge strane, lijepo je kad te pohvali. Uvijek se gleda da se nešto izvuče iz toga. Chef Gretić je uvijek bio susretljiv što se tiče pomoći, uvijek bi dao korisne savjete, svaki put kad bi me savjetovao, uvijek bi to na kraju ispalo kako treba. Tako da, ne mogu izdvojiti ništa posebno. Promijenio bih sigurno nekoliko stvari. Puno bih hrabrije išao, puno bi bolje to izgledalo što se tiče samog kuhanja, puno preciznije... Sad kad već imam to neko iskustvo, definitivno bih promijenio nekoliko stvari., rekao je Damir i dodao da mu je plan nastaviti se baviti fine dininigom i otići stažirati u restorane s Michelinovim zvjezdicama. 

VIDEO: Više se ne skrivaju: Glumica iz 'Kumova' i glazbenik koji se lani razveo uživaju u ljubavi

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
11:50 21.02.2024.

Imaju li na RTL-u lektora? Očito nemaju! Glavni kuhar kliče u najavi : "Šta se dešava?"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije