Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strast u hotelu

Ovo je atraktivna konobarica koja je zbog seksa s O. Bloomom dobila otkaz

Foto: Instagram
1/5
23.05.2017.
u 12:34

Glumac je pao na šarm Viviane Ross koja je kao konobarica radila u hotelu Chiltern Firehouse u kojem je Bloom odsjeo. Viviana je dobila otkaz kada ju je menadžer hotela pronašao u Orlandovom krevetu

Glumac Orlando Bloom razlog je zašto je atraktivna konobarica Viviana Ross dobila otkaz u hotelu Chiltern Firehouse.

Naime, poznati glumac odsjeo je pet noći u spomenutom londonskom hotelu i tamo je jednu večer upoznao Vivianu i pao na njezin šarm. Nakon što je Viviani završila smjena, Bloom ju je pozvao u svoju sobu, gdje su se strasti rasplamsale. Međutim, Viviana nije očekivala da će menadžer hotela banuti ujutro u sobu i zateći je golu u krevetu Orlanda Blooma.

Odmah je dobila otkaz. Prijatelji 21-godišnje konobarice kažu kako Viviani nije nimalo žao što je dobila otkaz jer, kaže, seks s Orlandom je bio odličan.

Komentara 4

IM
Imbrica
14:29 23.05.2017.

...da se je zveknula samnom... sigurno bi i dalje bila konobarica !! :-D

GL
glavaticro
13:01 23.05.2017.

dobra chonka...

SI
siskic
22:04 23.05.2017.

ma fućkaš otkaz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije