Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alka, Nataša, Let 3...

Cure iz Le Zbora s poznatim Hrvatima i Hrvaticama snimile singl 'Ljubav za sve'

le zbor
Foto: Screenshot
25.11.2013.
u 13:30

Kolektiv Le Zbor preradio je, u suradnji s brojnim poznatim glumcima i glazbenicima, Sandijevu pjesmu 'Ljubav za sve'.

Kolektiv Le Zbor preradio je, u suradnji s brojnim poznatim glumcima i glazbenicima, Sandijevu pjesmu 'Ljubav za sve'. Pjesma je snimljena u povodu referenduma o braku. Cure su na najbolji mogući način iskoristile vlastiti talent da bi usmjerile svijest građana u pravom smjeru.

U stilu nekad popularnih band-aid spotova sudjelovale su članice prvog mješovitog ženskog lezbijsko-feminističkog zbora ''Le Zbor'' te Alka Vuica, Barbara Nola, Bojana Gregorić Vejzović, Danijela Trbović, Franka Batelić, Ida Prester, Iva Šulentić, Janko Rakoš, Jelena Miholjević, Mrle i Prlja iz benda LET 3, Nataša Janjić Lokas, Leon Lučev, Slavica Knežević, Sven Šestak, Urša Raukar, Vilim Matula i Žanamari Lalić.

Produkciju pjesme potpisuje Studio udruge Vibra, a u snimanju pjesme sudjelovali su glazbenici Ante Prgin Surka (bubnjevi), Konrad Lovrenčić (bas), Erol Zejnilović i Valent Samardžija (gitare), Igor Pavlica (truba) te Stanislav Kovačić (čelo). Vizualni identitet spota potpisuje produkcija Fade In. Spot je režirao Hrvoje Mabić, snimali Iva Kraljević i Bojan Mrđenović, a montirale Morana Komljenović i Iva Kraljević.

Komentara 18

Avatar billybull
billybull
13:58 25.11.2013.

sramota...poznati "dezurni" na svakom mogucem protestu protiv bilo cega...no postoji I pjesma onih koji su za...mozete je cuti svake nedjelje u crkvi....

ER
EUGEN ROMMEL 2
14:11 25.11.2013.

stvarno sve moralne vertikale a pogotovo spodobe iz let3!

Avatar iosephvs.karolvs
iosephvs.karolvs
20:40 25.11.2013.

razočaran sam performansom .... nema čepova ispaljenih iz mrletove guzice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije