Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni glumac

Arnold Schwarzenegger završio na hitnoj operaciji srca

Arnold Schwarzenegger
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
30.03.2018.
u 20:16

Zalistak je uspješno zamijenjen i Schwarzenegger se oporavlja nakon operacije, rekao je njegov glasnogovornik

Glumačka megahit-zvijezda Arnold Schwarzenegger danas je u stabilnom stanju nakon što je u četvrtak bio na hitnoj operaciji srca, rekao je njegov glasnogovornik.

Popularni Arnie (70), koji je osim po glumačkoj poznat i po političkoj karijeri, bio je na operaciji kako bi zamijenio plućni zalistak koji mu je prvi put bio ugrađen 1997. godine zbog urođene srčane mane, prenosi LA Times.

Zalistak je uspješno zamijenjen i Schwarzenegger se oporavlja nakon operacije, rekao je glasnogovornik Daniel Ketchell u priopćenju.

- Želimo zahvaliti cijelom medicinskom timu - poručio je Ketchell.

U svojoj biografiji iz 2012. "Totalni opoziv: nevjerojatna i istinita priča mog života", Arnold Schwarzenegger otkriva da nije želio trudnoj supruzi Mariji Shriver reći da odlazi na prvu operaciju srca pa joj je rekao da ide na odmor u Meksiko. Liječnik mu je tada rekao da je lud, ispričao je glumac na kanalu CBS.

Schwarzenegger je rođen 30. srpnja 1947. u Austriji, a 2003. je postao guverner Kalifornije i 2006. je dobio novi mandat. Tu dužnost napustio je u siječnju 2011. i od tada je istaknuti aktivist protiv klimatskih promjena.

Ovi su glumci morali proći drastične promjene za svoje uloge:

Arnold Schwarzenegger
1/11

Komentara 16

FA
fake
21:00 30.03.2018.

Drž' se legendo.Jedan je Conan.

PR
prajdali100
20:39 30.03.2018.

Svašta se i " uzimalo" pa vremenom sve dođe na naplatu.Nadam se da će biti ok.

ŽU
žuti
21:56 30.03.2018.

I,l be back!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije