Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'vi ste u odabranih 150'

Objavljene pozivnice za vjenčanje Balaševićevog sina, Aleksa gostima uoči slavlja dao posebne naputke

Foto: Instagram
1/4
28.06.2022.
u 08:28

Bračni par Balašević trebao je održati veliku svadbenu proslavu 23. lipnja u u Sremskoj Kamenici, ali slavlje su odgodili zbog Nikoline koja je u visokom stupnju trudnoće pa su supružnici, kako prenosi Telegraf, proslavu zakazali za jesen nakon što im se rodi beba.

Sredinom lipnja Aleksa Balašević (28), sin preminulog kantautora Đorđa Balaševića, oženio je svoju dugogodišnju djevojku Nikolinu, sretnu vijest podijelio je na društvenim mrežama. Sudbonosno ''da'' izrekli su u Hramu svetog Save u Beogradu, a vjenčao ih je patrijarh Porfirije. Bračni par je, prema pisanju medija u Srbiji, trebao održati veliku svadbenu proslavu 23. lipnja u u Sremskoj Kamenici, ali slavlje su odgodili zbog Nikoline koja je u visokom stupnju trudnoće pa su supružnici, kako prenosi Telegraf, proslavu zakazali za jesen nakon što im se rodi beba.

Ipak, društvenim mrežama proširile su se neobične pozivnice koje su njihovi gosti dobili uoči otkazanog slavlja. -Njihovo poklonjenje vas poziva na pravoslavnu hadžijsku svadbu 23. lipnja, pod vedrim nebom Novog Sada. Vi ste u odabranih 150 - piše u pozivnicama u kojima je naglašen i dress code.

Foto: Instagram
-Mole se svi muški uzvanici da isprate najelegantniji dress code oblačenja koji podrazumijeva odijelo, kravatu/mašnu i cipele zbog ceremonijalnih i vjerskih protokola. A najprije zbog poštovanja mladenaca - dodali su i naglasili kako "tijekom proslave vjenčanja, snimanje i fotografiranje nije dozvoljeno" i da je za protokol zadužena Marija Vlajić. Fotografiju pozivnice objavio je jedan korisnik Twittera i u opisu napisao 'Hit pozivnica Balaševićevih'

 

Podsjetimo, prošli mjesec Aleksa je na društvenim mrežama podijelio vijest kako će postati tata. - Za nešto više od 3 mjeseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od studenog od kad sam saznao da nam stiže još više inspirira i ojačava poslije nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svijet onakvim kakav ustvari i jest - napisao je Aleksa. S Nikolinom se zaručio 2019. godine u Nazaretu.

- Šest mjeseci čekao sam blagoslov Jeruzalemske patrijaršije u Nazaretu. U manastiru Nikolaja mučenika zaručio nas je episkop Romanos. Dugo sam čekao taj blagoslov i molio se za jedan ovako lijep događaj. Blagoslov za zaruke dobili smo i sada čekamo blagoslov za vjenčanje – izjavio je tada Aleksa za srpsko izdanje Glorije. Inače, Nikolina je veoma bliska sa svekrvom Oliverom pa se na društvenim mrežama često mogu vidjeti njihove zajedničke fotografije.
 

VIDEO Tonči Huljić na Tomislavcu izveo 'Misu Mediteranu', na pozornici mu se pridružila kći Hana

Komentara 5

Avatar Idler
Idler
09:07 28.06.2022.

Niste napisali kakšni model opankih budeju nosili muži ?!

DU
Deleted user
09:02 28.06.2022.

cemu ovak tekst osim da nas podsjeti kakav primitivizam vlada u toj turskoj pokrajini?

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
09:00 28.06.2022.

Je li mu tko poklonio zlatne opanke? Molim informaciju …

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije