Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekordna zarada

Čovjek od čelika u prvom vikendu prikazivanja zaradio 196,7 mil. $

Čovjek od čelika
Blitz.hr
17.06.2013.
u 11:25

Na svom domaćem američkom terenu oborio je rekord otvaranja filma u lipnju — sa 125,1 milijun dolara s trona je najvećeg lipanjskog blockbustera svih vremena skinuo Priču o igračkama 3 iz 2010

Čovjek od čelika redatelja Zacka Snydera u prvom  je vikendu prikazivanja zaradio vrtoglavih 196,7 milijuna dolara. Na svom domaćem američkom terenu oborio je tako rekord otvaranja filma u lipnju — sa 125,1 milijun dolara s trona je najvećeg lipanjskog blockbustera svih vremena skinuo Priču o igračkama 3 iz 2010.

Čovjek od čelika na velika je platna stigao točno 30 godina nakon Supermana III. Zack Snyder je predstavio nešto mračniji film koji je očito oduševio publiku.

>> Zahvaljujući novom filmu, Superman je ponovno zanimljiv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije