Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl

CMC Festival u Vodicama: Dražen Zečić otvorio velikim koncertom, fanovi napunili rivu

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/15
12.06.2016.
u 09:00

U subotu je predstavljen i festivalski dvostruki album "CMC festival Vodice 2016". Nudi 31 zabavnu pjesmu, a možete ga pronaći u trgovinama.

U petak je počeo CMC Festival u Vodicama, koji je okupio brojne poznate osobe. Festival je otvoren velikim koncertom Dražena Zečića na rivi, a sinoć (11. lipnja) na glavnoj pozornici obožavatelje je zabavljala i Danijela Martinović sa svojim novim singlom "Volim barabu".

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija

Foto: Hrvoje Jelavić // Pixsell

Osim njih, posljednja dva dana nastupe su imali i Amel Ćurić, Ante Cash, Begini, BoBo Knežević, Crvena jabuka i Klapa Puntamika, Emilija Koki, Emina Arapović, ET, Iva Ćurić, Ivan Zak, Ivana Kovač, Ivica Bago, Jasmin Stavros & Barabe, Kim Verson, Klapa Cambi Kaštel Kambelovac, Klapa Godimenti, Lana Jurčević. Lidija Bačić, Leteći odred, Magazin, Maja Šuput, Mejaši, Minea , Neda Ukraden, Nina Donelli, Nives Celzijus, Tomislav Bralić i klapa Intrade & Mladen Grdović, Tonči & Madre Badessa i Željko Bebek.

U subotu je predstavljen i festivalski dvostruki CD "CMC festival Vodice 2016". Album nudi 31 zabavnu pjesmu, a možete ga pronaći u trgovinama.

>> Sutra zabava u Vodicama: Čekaju vas Željko Bebek, Ivan Zak, Kim Verson, Lana Jurčević, Amel Ćurić...

Ključne riječi

Komentara 2

MK
mkoren
09:59 12.06.2016.

zna se tko je bio najbolji

MA
malitrn
22:17 12.06.2016.

Joj dobro da ste javili da je izašo dupli CD, odma ču uzet pet komada da mi ne usfali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije