Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi biti junak

Clint Eastwood odbio je uloge Bonda i Supermana

eastwood
Reuters
09.09.2010.
u 15:03

Nije pristao glumiti Supermana 1978. jer je uvijek više volio likove koji su realni i čvrsto stoje na zemlji, a Bonda je odbio jer mu se činilo kako krade ulogu Seanu Conneryju.

Glumac, a sve češće i redatelj Clint Eastwood u svojoj karijeri rekao je ne dvjema velikim primamljivim ponudama koje bi rijetko koji glumac odbio. Nakon što je 1967. Sean Connery rekao zbogom Jamesu Bondu, uloga agenta 007 bila je ponuđena Eastwoodu, što je on glatko odbio.

– Ponuđena mi je tada golema svota novca, ali to je nekako bila Seanova uloga i činilo mi se kao da mu kradem ulogu – objasnio je glumac. Nije pristao glumiti ni Supermana 1978. jer je uvijek više volio likove koji su realni i čvrsto stoje na zemlji.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar dystopia
dystopia
15:33 09.09.2010.

kad odrastem htio bih biti kao Clint...

SD
satan da shumsky
15:34 09.09.2010.

hehehe...clint kao superman...ne mogu ga zamislit u trikou...

OS
osobaB
16:06 09.09.2010.

\"Glumac, a sve češće i redatelj\" Eastwood je prvi film rezirao 1971 i od tada je rezirao preko 30 filmova. \"sve cesce i redatelj\" ? kad prepisujete vijesti sa stranih portala, onda ih bolje nemojte interpretirati, tesko da ce takoo vijest postati bolja... bas naprotiv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije