Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije izdržao

Neven Ciganović oštro o svadbi Maje Šuput: 'Ovakav trash...'

Foto: Instagram kolaž
1/4
12.05.2019.
u 19:38

Podsjetimo, Šuput je jučer sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom izmijenila bračne zavjete na imanju na kojem su svoje vjenčanje slavili i Franka Batelić i Vedran Ćorluka.

Vjenčanje 'kraljice svadbi', pjevačice Maje Šuput izazvalo je veliki interes javnosti. Dok je Maja obećavala vječnu ljubav Nenadu Tatarinovu i zabavljala se s prijateljima, Neven Ciganović je tipkao po mobitelu.

Da nitko nije pošteđen otrovnog pera poznatog stilista, koji ne propušta priliku komentirati sva važna događanja iz svijeta showbizza, dokazao je statusom koji je podijelio na Facebooku:

Foto: Facebook screenshot

- Ovakav trash nisam vidio još od svadbe Breninog sina Filipa Živojinovića! - napisao je uz fotografiju jumbo plakata kojim je Maja iznenadila supruga Tatarinova.

Podsjetimo, Šuput je jučer sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom izmijenila bračne zavjete na imanju na kojem su svoje vjenčanje slavili i Franka Batelić i Vedran Ćorluka. Iako je govorila kako će se udati negdje daleko od svih u inozemstvu, Maja je ipak promijenila mišljenje i priredila svojim uzvanicima pravu feštu.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Komentara 20

DU
Deleted user
20:09 12.05.2019.

Svaki puta kad Neven posjeti svoju majku, dan ranije joj pkšalje svoju najnoviju sliku, da ga stara majka lakše prepozna, haha.... moram priznati da mi je ranije bio muževniji....

DU
Deleted user
21:23 12.05.2019.

Ajde sad novinaru koliko ti novaca ovaj daje da bude svaki drugi dan u novinama? Stvarno ste se srozali

RP
rpzagreb
21:35 12.05.2019.

Kak se dečec lijepo uredil i izoperiral. Izgleda ko pofabana daska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije