Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKI REALITY

Cigi ispao iz Parova: 'Bio sam pravi anđeo. Nije mi nedostajao seks'

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL/Youtube
1/10
08.12.2020.
u 09:15

Najpoznatiji hrvatski stilist Neven Ciganović zbog odluke gledatelja srpskog reality showa "Parovi", napustio je isti nakon tri mjeseca sudjelovanja.

Naš najpoznatiji stilist bez dlake na jeziku Neven Ciganović napustio je kontroverzni srpski reality show "Parovi" u kojem je proveo tri mjeseca. Odlučila je tako publika showa kada je u nedjelju navečer po prvi put dobio nominaciju za ispadanje. Nakon ispadanja, objasnio je da ne žali jer je napustio show jer se sa svima odlično slagao.

Foto: Instagram screenshot

- Milojkova Milijana se zaljubila u mene. Izjavila mi je ljubav. Ne znam kako je to točno mislila, ali stalno me mazila i pazila. Kuhala mi je. Kad sam izlazio plakala je - kazao je Cigi za 24 sata koji nije skrivao svoje suze kada bi netko od ukućana napuštao kuću.

- Bio sam pravi anđeo. Sa svima sam se zbližio. Svi su mi bili super. S nikim se nisam posvađao, a kamoli potukao - tvrdi Neven ističući da nije bilo nikakvih ekscesa, osim jedne tučnajve kojoj nije zapravo ni svjedočio. Međutim, nije tajna da u realityjima ne nedostaje seksa pred kamerama, a progovorio je i o tome je li opazio da se to događa i tamo.

- Nisam, ali znam da ga je bilo. Uglavnom su se seksali pod tušem - otkrio je Cigi dometnuvši kako njemu nije nedostajao seks jer je navikao na mjesece apstinencije. - Navikao sam mjesecima biti bez seksa jer sam bolovao od prijapizma - pojasnio je stilist koji je prije tri godine nakon estetskog zahvata nosa doživio stanje trajne erekcije koja nije uzrokovana pojačanim libidom, nego je u pitanju bila nuspojava.

Podsjetimo, Cigi je o problemu s erekcijom nedavno pričao i u Podcastu Večernjeg lista.

 – Mnogi su mi bili zavidni, no to je jedna bolna reakcija i igrom slučaja dogodilo se nakon što sam bio na jednoj od mojih "revizija". To mi se dogodilo prilikom snimanja showa o plastičnim operacijama za britansku televiziju. Nakon operacije probudio sam se iz anestezije s "dignutim". Ta anestezija bila je okidač i nisam mogao mjesecima riješiti taj problem - kazao nam je Neven. - Kada se vratio iz Irana, Cigi je napravio dvije operacije, a budući da nije bilo pomoći, otišao je na treću operaciju u Srbiju. – Iranci su ga digli, a Srbi su ga spustili – u svom je stilu kazao Ciganović i dodao da nije mogao ni spavati od bolova. 

1/11

– Zanimljivo je da je taj moj slučaj dobio veliki publicitet, gostovao sam i na ruskoj i turskoj televiziji. Svi su bili šokirani. Taj prijapizam se događa, no to je bilo prvi put da se dogodilo nekoj poznatoj osobi. Nikad nisam dobio pravu potvrdu zašto je došlo do toga, a na kraju sam sâm došao do zaključka da bi razlog mogao biti taj što sam tada uzimao suplemente za energiju prilikom vježbanja – kazao je Cigi i upozorio sve da trebaju paziti kod kojeg liječnika odlaze na operaciju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije