Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUKE PO STILISTIMA

Cigi dobio otkaz nakon samo jedne ‘Shopping kraljice’

05.04.2018.
u 21:33

Nakon što se RTL nije uspio dogovoriti s Borutom Mihalićem, pokušali su s Ciganovićem, a konačni je izbor pao na Roberta Severa

Produkcija je od mene imala visoka očekivanja, a kako me na televiziji nije bilo, nakon jedne snimljene epizode, nije sve ispalo kako se očekivalo – potvrdio nam je jučer stilist Neven Ciganović da mu je nakon samo jedne snimljene epizode “Shopping kraljice” RTL otkazao suradnju.

Neven je inače poznat po svojim duhovitim dosjetkama, uostalom, jedno je vrijeme pisao i zanimljiv blog, a upućeni tvrde da mu je jednostavno trebalo više vremena da se uhoda u cijelu priču.

Ciganović je u ulozi stilista, koji komentira i pomaže odabrati pobjednicu među kandidatkinjama koje se bore za titulu shopping kraljice, trebao zamijeniti Boruta Mihalića, koji je do sada uspješno vodio dvije sezone serijala te snimio čak 180 epizoda.

Borut davao dozu elegancije

Borut je, slažu se mnogi, emisiji davao dozu elegancije te su upravo njegova stručnost i britki komentari činili emisiju više dokumentarnom nego sapunicom.

– Za novu sezonu nismo se uspjeli dogovoriti, ali emisiji želim svu sreću. Nadam se da će zaživjeti i imati svoju publiku kao i dosad – poručio je Borut.

No, kako se produkcija nije dogovorila ni s Borutom, a ni s Ciganovićem, izbor je pao na modnog dizajnera i stilista Roberta Severa.

– Napravljen je casting za novu sezonu “Shopping kraljice” u kojem je Robert Sever bio najbolji modni kritičar. Izuzetno smo sretni što je ponajbolji hrvatski modni dizajner i stilist s nama u ovom projektu – naveo je RTL u službenom priopćenju. A Sever se na novu avanturu osvrnuo riječima:

– Snimanja su doista zabavna i zapravo su svojevrsni nastavak mog rada u TV produkciji, tako da doista uživam. Zadatak nije nimalo lak jer je bitno u temu ukomponirati sebe i svoj stil, ili ga potpuno negirati i iznenaditi nas nečim novim. U tome i je čar ovog showa – u samom izazovu – objasnio je, dodavši da će se u ocjenjivanju kandidatkinja najviše voditi time jesu li bile dosljedne zadanoj temi.

Zadnja je riječ stilista

– Nakon toga gledam kako je osoba svoju osobnost uklopila u priču. Jako cijenim kada netko s puno truda izvrši temu, kada vidim da joj je stalo, a ne samo da kupuje stvari koje bi inače nosila ili koje joj nedostaju u ormaru – kaže. Za kraj se osvrnuo na modni stil Hrvatica:

– Općenito smatram da premalo njih njeguje vlastiti stil, većina ide za ponuđenim trendovima ili sugestijama medija. Ekspanzija je umjetnih stvari, što osobno ne volim pa ću nastojati kroz svoje djelovanje ponuditi neke nove ideje i opcije. Najčešće greške su nedostatak individualizma, slijepo praćenje trendova, općenito – povodljivost. Smatram da žene nemaju dovoljno povjerenja u sebe i da se zamaraju time što će drugi reći, a to je pogubno za osobnost, a samim time i za stil. Treća sezona serijala “Shopping kraljica” na RTL-u počinje 9. travnja, kada će se kandidatkinje iz tjedna u tjedan boriti za titulu shopping kraljice. Po konceptu, u svakoj emisiji dobivaju drukčiji zadatak, ocjenjuju se međusobno, a na kraju tjedna stilist je taj koji daje konačni sud o pobjednici.

Komentara 76

DY
dynasty1402
07:29 06.04.2018.

Gey do geya.....koja divna emisija....za ovog koji je do sada vodio taj “stilist”, pitala me kćer , tata zašto ova teta ima bradu.....ako već odrasli gutaju ta demokratska sr...nja, djecu ne možeš prevariti, zato taj ped...erski lobi pokušava ući u sve pore društva i svoju bolest prenijeti na najmlađe.....e nećete !!!!!

Avatar pittbull
pittbull
05:35 06.04.2018.

Nakaza.

Avatar mrTrobec
mrTrobec
01:19 06.04.2018.

Đirlo emisija za đirlo narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije