Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od gubitka do 1000. nastupa

Céline Dion objavila emotivni video svega što je prošla ove godine

Foto: Youtube Screenshot
1/11
23.12.2016.
u 17:20

Kroz godinu je nastupala u stalnoj rezidenciji u Las Vegasu i na turneji po Kanadi, primila je nagradu za životno djelo, promijenila modni stil te izdala novi album na francuskom jeziku

Glazbenica Céline Dion (48) iza sebe ostavlja vrlo intenzivnu godinu. Početkom godine od teške bolesti izgubila je ljubav svog života i menadžera Renéa Angélila te brata Daniela Diona. No, unatoč privatnim tragedijama u pogledu karijere nizala je uspjehe.

Objavila je stoga video koji prikazuje rezime njezine 2016. godine. U veljači je u Cezarovoj palači u Las Vegasu održala komemoraciju u čast suprugu. Ubrzo snima vlastitu verziju pjesme "The Show Must Go On". Na dodjeli nagrada Billboard izvodi je u prvom televizijskom nastupu od gubitka Renéa, a nagradu za životno djelo uručuje joj najstariji sin René-Charles.

Tijekom godine nastupala je u stalnoj rezidenciji u Las Vegasu, a nekoliko puta rasplakala se na pozornici. Podršku u teškim trenucima pružali su joj obožavatelji i obitelj. Dion je kazala kako je smrt supruga djeci objasnila kroz animirani film "Up"

 

Na ljeto se posvetila modi, pa je tako osvježila način odijevanja te snimila editorijal za pariški Vogue. U kolovozu je izdala 26. studijski album "Encore un soir" te krajem godine rasprodala mini turneju po Kanadi.

Na događaju Adisq Gala u Quebecu 30. listopada primila je počasnu nagradu Felix za preminulog supruga te nastupila s uspješnicom "My Heart Will Go On". Ovacije pjevačici pružila je cijela dvorana.

– René nije bio samo veliki vizionar glazbene industrije u Quebecu već najveći obožavatelj glazbenih umjetnika koji je ikada postojao. Imao je neizmjerno poštovanje prema osobama s tom strašću – poručila je u govoru. Isti mjesec pjevačica je proslavila tisućiti nastup u Cezarovoj palači u Las Vegasu. 

Retrospektivni video završila je citatom: 

– Moj glas ne čuje se bez vas. Ostvarili ste mi snove iz djetinjstva. Nadam se da sam vas inspirirala da i vi ostvarite svoje.

Céline je upoznala Renéa kad je imala 12 godina, a vezu su započeli 10 godina kasnije. Zajedno su imali tri sina, Renéa-Charlesa te blizance Nelsona i Eddyja.

>> Céline Dion oprostila se s ljubavi svog života

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije