Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar honorar

Cardi B odbila je nastup na Super Bowlu u znak podrške ovom igraču

Foto: PA/Pixsell
1/7
04.02.2019.
u 21:21

U prosincu je Cardi B jasno odbila ponudu za nastup, a petak uoči Super Bowla ipak je priznala je kako se dvoumila oko nastupa.

Američka reperica Cardi B (26) odbila je nastupati s bendom Maroon 5 u poluvremenu popularnog natjecanja američkog nogometa Super Bowl održanog u nedjelju, kako bi iskazala potporu Colinu Kaepernicku – bivšem vođi navale San Francisco 49ers-a koji je 2016. godine odlučio klečati za vrijeme američke himne u znak protesta nad rasnom nepravdom, nakon čega je ispao iz Nacionalne lige.

Super Bowl je odlična prilika za eksponiranje glazbenika, a zarada za takvu izvedbu je i više nego primamljiva. 

U prosincu je Cardi B jasno odbila ponudu za nastup, a petak uoči Super Bowla ipak je priznala je kako se dvoumila oko nastupa.  

- Imala sam razne osjećaje oko odbijanja nastupa. Morala sam žrtvovati podosta novaca zbog toga. - komentira Cardi B i dodaje:

 - Ali ovdje je čovjek koji je žrtvovao vlastitu karijeru i trebamo stajati iza njega.

Bez nje su u nedjelju na Mercedes-Benz stadionu u Atlanti nastupali Maroon 5, Big Boi i Travis Scott, a kako bi Scott nastupio, uvjetovao je da NFL donira 500,000 dolara organizaciji The Dream Corps.

Podsjetimo kako su osim Cardi B, odbili nastupati i glazbenici poput Rihanne, Pink i Jay Z-ija.

Ključne riječi

Komentara 2

RM
ruzica_mario
21:54 04.02.2019.

nek ide u afriku ako joj se ne svidja u americi..nitko je ne prisiljava da bude tamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije