Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI KONCERTA

Marija Šerifović progovorila o odnosu s Ninom Badrić i otkrila nam je li zaljubljena

Marija Šerifović
Foto: Promo
1/3
03.02.2019.
u 20:28

Njezine brojne fanove razveselila je vijest da ćemo je ove godine gledati 6. travnja u KC Dražen Petrović. Da je zagrebačka publika to jedva dočekala, govori i podatak da je odmah nakon objave koncerta već rasprodan prvi kontingent ulaznica.

Marija Šerifović, jedna od najomiljenijih pop-pjevačica u regiji, nakon dvije i pol godine i odličnog koncerta u Lisinskom vraća se u Zagreb. Njezine brojne fanove razveselila je vijest da ćemo je ove godine gledati 6. travnja u KC Dražen Petrović.

Da je zagrebačka publika to jedva dočekala, govori i podatak da je odmah nakon objave koncerta već rasprodan prvi kontingent ulaznica. Marija Šerifović postala je poznata u cijeloj Europi nakon što je 2007. pobijedila na Eurosongu u Helsinkiju s pjesmom „Molitva“. Rođena je 1984. u Kragujevcu, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Glazbene gene naslijedila je od majke Verice Šerifović, jedne od najpoznatijih pjevačica narodne glazbe u Srbiji. Prije šest godina postala je prva javno deklarirana LGBT osoba u Srbiji. O svom privatnom životu i seksualnom opredjeljenju govorila je u dokumentarnom filmu „Ispovest“. Mediji u Srbiji često pokušavaju izvući pikanterije iz njezina ljubavnog života, pa je tako prije tri godine glavna vijest bila njezina navodna afera s Elenom Karić, suprugom Jugoslava Karića, nasljednika moćnog imperija Karić. U Hrvatskoj ima puno prijatelja među glazbenicima, od kojih je najbliskija s Ninom Badrić, dok ističe i prijateljstvo s Jelenom Karleušom s kojom je u žiriju popularnog showa „Zvezde Granda“.

Svi još pamtimo odličan koncert u Lisinskom, a sudeći po tome kako se prodaju ulaznice za Cibonu, čini se da vas hrvatska publika itekako voli i očekuje?

S publikom u Zagrebu imam fantastičnu povezanost. Ne mogu reći da nisam očekivala veliki interes, ali sam se iznenadila kad sam vidjela kojom se brzinom prodaju karte za koncert u Ciboni. Raduje me dolazak u Zagreb koji obožavam i u kojem imam mnogo prijatelja.

Što nam pripremate za ovaj koncert? Hoće li biti gostiju?

Moja publika zna što može očekivati od mene. Bit će to noć za pamćenje, prvenstveno jer se nismo dugo vidjeli. Emocije koje razmjenjujemo ne mogu se prepričati, najbolje bi bilo da svi koji žele to osjetiti dođu na koncert.

Veže vas veliko prijateljstvo s Ninom Badrić. Lani se pričalo i da ćete snimiti duet. Što je s time?

Nas dvije smo u izuzetno dobrim odnosima, nedavno smo se družile u Sarajevu. Poštujem je kao umjetnicu i definitivno je jedan od izvođača s kojim se mogu zamisliti na sceni. Dođe li do nas dobra pjesma, bit će i dueta.

Na koncertu u Lisinskom posebno je emotivno bilo gledati kako je cijela dvorana pjevala “Molitvu”. Ta je pjesma definitivno obilježila vašu karijeru, no ako se ne varam, nije vam se svidjela na prvu i jedva su vas nagovorili da je pjevate?

Ne mogu reći da su me jedva nagovorili, ali imala sam dilemu, baš kao i s još nekima od mojih najvećih hitova. Zahvalna sam što mi se dogodila “Molitva”.

Kakav je osjećaj bio kada ste shvatili da ste postali eurovizijska pobjednica, i to pjevajući na materinjem jeziku?

Nevjerojatan. U tom trenutku nisam baš najbolje razumjela što mi se događa, poslije sam shvatila da smo moj tim i ja napravili veliku stvar koja će ući u povijest.

Kako danas gledate na Eurosong? Mislite li da uvijek pobijedi najbolja pjesma ili je bitno tko bolje lobira?

Danas ne pobjeđuje najbolja pjesma, pobjeđuju neki drugi faktori. Moram priznati da današnji Eurosong nije po mom ukusu i ne vjerujem da bih uopće sudjelovala da sam ona Marija od prije 12 godina.

Poznati ste kao osoba bez dlake na jeziku pa ste tako prije dvije godine javno prozvali glasače u Srbiji jer nisu glasali za Jacquesa Houdeka. Jeste li uvijek tako impulzivni?

Jesam. To sam ja. I mislim da su me ljudi takvu i prihvatili. Osim što je moj prijatelj, Jacques je jedan od najkvalitetnijih izvođača u regiji i smatrala sam da zaslužuje visok plasman.

Posljednje četiri godine sutkinja ste u “Zvezdama Granda”. Što je bio vaš motiv za ulazak u taj show, osim novčanog?

Novac nikad nije bio razlog za moj ulazak u show. I mislim da je tek ove sezone, kada smo postali mentori kandidatima i kada ih pripremamo za natjecanje, moje sjedenje u tom žiriju dobilo pravu svrhu. Sada uistinu uživam i sigurna sam da će ove godine pobijediti jedan od mojih kandidata.

Koliko je mladim pjevačima dobro prijavljivati se na takva natjecanja? Biste li se vi prijavili na takvo natjecanje na početku karijere?

S ove točke gledišta, mislim da je to najbolji način za dolazak do uspjeha jer iza sebe imate najozbiljniju produkcijsku kuću na ovim prostorima. Ali naglašavam da sve ovisi o izvođaču. Bez talenta i žrtvovanja nema velikih stvari. 

Kako gledate na poplavu reality show natjecanja, pogotovo onih poput “Parova” u kojima ima svega, od tuče, psovanja pa do seksa?

Nisam za zabrane i svatko može gledati što god hoće na televiziji, ali smatram da su roditelji odgovorni i dužni voditi računa da takvi sadržaji ne dolaze do djece jer oni tu stvarno ništa pametno ne mogu vidjeti.

U “Zvezdama Granda” sprijateljili ste se s Jelenom Karleušom. Jeste li razgovarali s njom nakon izbijanja afere s Vranješom?

Držim se stava da ne govorim o privatnom životu svojih prijatelja i kolega.

Na vašem Instagramu je zanimljiv citat: „Ja nisam najbolja. Ja samo smatram da mogu učiniti stvari koje drugi smatraju nemogućima.“ Koje su to nemoguće stvari koje ste napravili?

Pobijedila sam sebe u mnogim situacijama, dokazala sebi i drugima da mogu ono što od mene nitko nije očekivao. A pritom ne mislim samo na karijeru.

Posljednjih godina praktički živite u Americi. Što vam je donio život u Americi i namjeravate li pokušati s inozemnom karijerom?

Amerika je moj bijeg od stvarnosti i vjerujem da bih poludjela da ne odem tamo svaki put kada osjetim da me obaveze guše. Los Angeles je definitivno grad mojih snova i mogu se zamisliti kako živim tamo, što će se jednog dana vjerojatno i ostvariti.

Kakva je Marija privatno? Što vas može naljutiti, a što vas veseli?

Raduju me prijatelji, moj pas, sretna sam kada imam slobodan dan i kada mogu provesti vrijeme gledajući serije po cijeli dan. Ljute me zli i ograničeni ljudi, bijesna sam i osjetljiva kad vidim scene nasilja nad djecom ili životinjama... 

Komunicirate li s fanovima na društvenim mrežama? Koji je najzanimljiviji zahtjev koji ste dobili?

Ljudima stvarno svašta pada na pamet i ima stvarno suludih pitanja i zahtjeva, ali obično moji fanovi žele sa mnom podijeliti neki trenutak iz života koji njima nešto znači, a vezan je za mene. Sretna sam što nam je u današnje vrijeme omogućeno da imamo takvu vrstu kontakta s ljudima koji prate naš rad.

Znam da ne pričate puno o privatnom životu, ali možete li nam reći jeste li sad zaljubljeni? Volite li nekog?

Trenutačno nisam, inspiraciju crpim u drugim stvarima.

Kako gledate na aktualnu političku situaciju u Srbiji i prosvjede protiv predsjednika Vučića?

Ne opterećujem se politikom, život je previše kratak i previše lijep da bismo ga kvarili tim stvarima.

Imate li neispunjenih želja? Kako vidite svoju karijeru u budućnosti?

Ako sve bude kao do sada, bit ću sretna i zadovoljna jer bilo bi bahato da želim više od ovoga.

Željko Joksimović: Nikad se nisam doživljavao romantičnim, to me je malo sramota

Ključne riječi

Komentara 17

TH
thu
20:54 03.02.2019.

Tko je taj momak??!

JE
jehuda
21:28 03.02.2019.

Marija Šeripović, Jelena Kareluša, Bernardić to vam je specijalka.

ST
Stormbringer
21:05 03.02.2019.

Onu njezinu facu kada je srela hrvatsku ekipu na eurosongu nećemo nikada zaboaviti. Grimasa između majmuna urlikavca i bolesnog oposuma. Uglavnom, četničko leglo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije