Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plagijat?

Nakon seks-afere stižu novi problemi za pjevačicu

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/9
04.02.2019.
u 09:43

Jelena Karleuša na dodjeli MAC nagrada predstavila je novi hit, a ideju za nastup ukrala je, izgleda, od jednog ruskog fotografa...

Afera s Ognjenom Vranješom nije jedini problem koji trenutačno zadaje glavobolju Jeleni Karleuši.

Dok pjevačica u Dubaiju pokušava spasiti brak sa suprugom Duškom Tošićem, mediji u Srbiji pišu o tome kako je pjevačica dio nastupa na nedavno održanoj dodjeli MAC nagrada plagirala.

Foto: Youtube Screenshot

Naime, Jelena je na  dodjeli prvi put izvela pjesmu "Lajk" i prije nego što se pojavila na pozornici bio je prikazan video u kojem Karleuša leži preko velikog znaka pokraj ceste na kojem piše život te pritom drži monolog kojim se obraća svima koji će pjesmu poslušati. 

Blic piše da ova ideja za znakom nije njena već ju je ukrala od jednog ruskog umjetnika. Riječ je o Platonu Yurichu, direktoru fotografije i članu saveza ruskih  fotografa koji je istu takvu fotografiju objavio na svom Instagramu prošlo ljeto.

Yuricha na Instagramu prati i menadžer Jelene Karleuše koji je zasigurno ovu ideju prenio Jeleni. Nastup nije jedina krađa u slučaju ove pjesme jer mnogi uočavaju puno sličnosti "Lajka" i hita "Taki Taki" koji izvode DJ Snake, Selena Gomez, Ozuna i Cardi B.

Pogledajte koji parovi su ostali u prijateljskim odnosima nakon razvoda

 

Ključne riječi

Komentara 11

AU
austrougarskigeneral
10:12 04.02.2019.

m ona je uzasna i naporna.

PL
PlenkiŠtipoguz
11:11 04.02.2019.

Hajde vise i da vidimo taj pornic debele plastične krave!

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:49 04.02.2019.

neprocjenjiva vijest VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije