Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznevjerio ga je

Bruce Willis pozvat će Ashtona na ozbiljan muški razgovor

bruce demi
Pixsell
16.10.2011.
u 15:59

Willis je jako ljut jer je Kutcher varao Demi Moore, njegovu bivšu suprugu s kojom je nakon razvoda ostao u super odnosima.

Bruce Willis sprema se ozbiljno obračunati sa Ashtonom Kutcherom. Bruce je bio 13 godina u braku s Demi koja je sada udata za Ashtona i unatoč tome što su se rastali ostali su u iznimno prijateljskim odnosima i zato je Bruce poludio kad je saznao kako Ashton vara Demi.

- Planira ozbiljno razgovarati s Ashtonom, već je danima bjesan na njega jer je imao povjerenja u njega i mislio je kako nikada ne bi povrijedio Demi ni njihove kćeri. Bruce zna biti opasan kada zna da mu je obitelj povrjeđene - rekao je jedan od njegovih prijatelja.

 

Ključne riječi

Komentara 1

PP
pp
00:10 17.10.2011.

Bruce je faca ali ovo mi je nekako komično...kao da taj krug ljudi, a sve više i većina u nekom društvu dijeli nekakve vrijednosti pa da je to sablazan...ti hollywoodski mučenici su u svom filmu...bogatstva i bijede...ne zavidim im...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije