Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Los Angeles

Brittany Murphy pokopana na badnju večer

brittany
Pixsell
25.12.2009.
u 09:30

Pokop je održan prema kršćanskim i židovskim običajima na groblju Forest Lawn, gdje je svoje posljednje počivalište našao i Michael Jackson.

Prijatelji i obitelj pokojne Brittany Murphy jučer su sahranili poznatu glumicu koja je iznenada umrla od zatajenja srca.

Pokop je održan prema kršćanskim i židovskim običajima na groblju Forest Lawn, gdje je svoje posljednje počivalište našao i jedan od najpoznatijih pjevača prošlog stoljeća, Michael Jackson.

- Danas je žena, kći, nećakinja, sestrična, član obitelji i dragi prijatelj našla svoj vječni mir - poručila je obitelj.

Brittany Murphy je proglašena mrtvom nakon što su bolničari i liječnici u nedjelju neuspješno pokušali reanimirati poznatu glumicu koja je najveću slavu stekla ulogama u humorističnim filmovima, no gledatelje je impresionirala i ozbiljnijim ulogama kao u filmovima "Sin City" i "8 Mile".

U policijskim se izvještajima pretpostavlja kako je Murphy umrla prirodnom smrću, no još uvijek nije jasno kako je moglo prestati kucati srce 32-godišnje Murphy.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
10:28 25.12.2009.

Čestitam VL na promptnoj korekciji ! Iznimno pozitivno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije