Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačan kraj?

Brankica podnijela zahtjev za razvod braka, Grdović: To su namještaljke

Grdovići su u braku 20 godina
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
07.08.2017.
u 18:29

Nikakav razvod, sve je u najboljem redu baš kao i uvijek, komentirao je Grdović

Supruga zadarskog pjevača Mladena Grdovića (59) Brankica (48) na Općinskom sudu u Zadru 19. srpnja podnijela je zahtjev za razvod braka.

Informaciju je za 24 sata službeno potvrdio glasnogovornik zadarskog suda Denis Klarendić, dodajući da bi prvo bi ročište trebalo biti zakazano u rujnu. Kako je proces tajan, zasad nije poznat razlog tužbe.

- Ma nemam pojma o čemu pričate, to su neke konfabulacije i namještaljke. Nikakav razvod, sve je u najboljem redu baš kao i uvijek. Ja sam zadnjih dana nastupao, a zadnja četiri dana sam pripit - komentirao je Grdović, koji je u braku s Brankicom 20 godina, a posljednja velika svađa dogodila im se prošlog ljeta u Zadru.

Komentara 10

Avatar Becarina
Becarina
21:33 07.08.2017.

Taj Denis Klarendic prvo neopozivi otkaz onda debelu novcanu kaznu!!! Ili je kod nas dozvoljeno sudskom osoblju prodavati "odavati medijima privatne podatke o gradjanima, razvod je privatna stvar ili ne?

BE
beitsche
20:12 07.08.2017.

Ove godine nema kiselih krastavaca. Sve braking news. Dajte jos nesto ovako zanimljivo

US
USA
23:28 07.08.2017.

Prvi auto svjetlosmedju Zastavu 128 koju je Mladen Grdovic imao razbio je negdje 1994 kad je na Drzicevoj lupio u straznji dio mog Jeepa Cherokeea i to direktno u kuku. Jeepu naravno nista, otpala jedino Californijska registracija. Mladen polupijan izasao van i govori ajme meni sta cemo sad. Kao da je jucer bilo. Otisao sam jer nije bilo stete. Sjecam se da je imao crno odijelo i crne lakirane cipele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije