Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Doris Dragović svojom pojavom izaziva divljenje i poštovanje

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
13.07.2019.
u 06:47

Kao atraktivna žena ostvarila je puno veza, ali samo dvije velike ljubavne priče.

Doris Dragović spada u one žene koje svojom pojavom izazivaju divljenje i poštovanje. Toplina i snaga njezinih emocija ostvarena je u pjesmama za koje više nismo sigurni da li su stoljetne ili su tek nastale u naše vrijeme.

Ta kombinacija Venere (ženske zavodnice) i Marsa (muške snage) kreira umjetnicu i ženu koja je sasvim sigurno jedan specifičan simbol Dalmacije. Njezine interpretacije su neponovljive, toliko snage u glasu jedne krhke ženske figure – savršeno su izrečeni u refrenu ‘’da li da udarim šakom o stol ja ili to jednoj ženi ne treba?’’

Osobne planete u Ovnu govore o karakteru koji ne voli kompromise a voli biti prvi u svemu, ali koji s jednakim žarom potiče druge na akciju, koji će ‘’poginuti’’ da zaštiti svoje voljene.

Kao atraktivna žena ostvarila je puno veza, ali samo dvije velike ljubavne priče. Utjecaj Saturna ‘’odlučio’’ je da za životnog partnera odabere statusnog simbola i muškarca koji je predstavljao njezin san: najzgodniji, najpoželjniji sportaš u to vrijeme.

Iako sve izgleda idilično i ona će uvijek reći sve najbolje o svojem braku planete opisuju velika iskušenja i veliku osobnu žrtvu koju je Doris ‘’junački izdržala’’. Temeljne životne vrijednosti poput obitelji, za nju su na prvom mjestu.

U prijateljstvu joj nije važan broj prijatelja nego njihova lojalnost I njihove ljudske osobine.

Roditelji je nisu razmazili a očekivali su od nje da uvijek postupi ‘’kako to dolikuje’’.

Ona je inače vrlo moderna u shvaćanjima, dobro zna što je u trendu i nema problema za razumjeti i prihvatiti druge ljude.

Voli raditi i može izdržati izuzetne fizičke napore ako treba. Sretna je kada daje, čak je bolja u davanju nego u primanju. U stilu njezine pjesma ‘’malo mi za sriću triba’’.

Koliko god ona bila spremna na miran obiteljski život ipak dolazi još jedan njezin zvjezdani ciklus. Od ove jeseni ćemo je viđati puno više, čuti njezine nove pjesme, a njezino lijepo lice dobiti će jednu mladalačku svježinu. Kako ljepota dolazi iznutra znači da će biti sretna. U tome je trebamo svi podržati I tako joj vratiti svu onu ljubav koju nam ona daje kroz svoje pjesme.

Za više astro-analiza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Komentara 14

OB
ObrenM
08:36 13.07.2019.

Doris je Krscanka.bez afera.Naslov nema veze sa stvarnoscu.Propagirajmo astrologiju,jogu,eutanaziju,pederastiju,sekte,sotonske mise,pedofiliju i ostale IN tekovine modernog drustva.

Avatar comparator
comparator
09:42 13.07.2019.

Joj Večernji !? Pa kaj vam je ? Dajte se nađite već negdje . Malo ste "konzerve" ,malo apolitični malo katolici pa malo komunisti i na koncu konca što ? O Bože mili ,dajte se skockajte !

PA
pax5
08:11 13.07.2019.

Srecom da Doris ne vjeruje u astrologiju nego u Svemogucega...😊😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije