Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Kako će se privatni problemi odraziti na Hrgovića? 'Bolje je ne izazivati njegov bijes'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
04.06.2019.
u 09:41

On zna da se bijes koji nosi u sebi može samo napornim sportom usmjeriti u nešto korisno. Novi problemi njegovi su novi izazovi koji ga uče i koji ga motiviraju da ide dalje, na vrh.

Sretan rođendan Filipe Hrgoviću!

Naš mladi boksač uopće ne djeluje tako mlado jer je vrlo racionalan u izjavama, prizemljen i siguran u to što kaže, jer kaže ono što misli. Uzori su mu muškarci iz njegove obitelji kao primjer odnosa prema životu i prema obitelji. Zato je Filip rano naučio biti odgovoran, discipliniran u treniranju i odlučan da pobijedi protivnika i da pobijedi samoga sebe.

Dok neki njegovi vršnjaci tragaju za svojim identitetom, Filip ga je prije njih pronašao i pokazao da zna tko je i da zna što želi. On je neustrašivo hrabar i traži najteže sportske izazove. Njegovi potencijalni protivnici mislili su da je on ‘’mlad i lud’’, ali sada su se već mogli uvjeriti da je mlad i zreo muškarac, a dovoljno ‘’lud’’ da se suprotstavi najjačima. Filip Hrgović je golem fizički, jak i samouvjeren u komunikaciji, ali u njemu se skriva emotivno dijete koje voli nježnosti, koje će pustiti suzu zbog tuđe boli, koje će cijeli život nositi u srcu i najmanje uspomene na djetinjstvo i ljude koje voli.

Instinkt mu je vrlo izražen, a to je dragocjena osobina koja je dobrodošla u sportu kojim se bavi. Dovoljan je djelić sekunde da on intuitivno reagira baš kako onako kako treba i brzinom i snagom svoje reakcije nokautira protivnika. Jadni protivnik koji dobije njegov udarac, taj ima teže posljedice.

On zna da se bijes koji nosi u sebi može samo napornim sportom usmjeriti u nešto korisno. Iako je miroljubiv u privatnom životu, bolje je ne izazivati taj njegov bijes.

U ljubavi je šarmantan, velikodušan, ali i ozbiljan. Partnerica mu je ujedno i prijateljica od koje očekuje, treba razumijevanje i podršku. Odnos prema novcu više je američki nego europski: važno je da se dio tog novca uloži u nešto što će mu donositi nove prihode, a drugi dio novca treba se potrošiti na kvalitetu života.

U sljedećih nekoliko mjeseci može se očekivati jedna kriza u kojoj će ga protivnici pokušati blokirati, postavljati prepreke i iskušavati njegovo strpljenje, njegove živce. Mediji će pisati intrige kao i neki njegovi ‘’prijatelji’’. Kako je sada vrlo nervozan, moguće su ozljede prstiju, šake, koljena i kralježnice, a povremeno i neobično ponašanje. Ali i do sada je Filip Hrgović savladao mnogo prepreka i problema na svojem putu do svjetske slave. Novi problemi njegovi su novi izazovi koji ga uče i koji ga motiviraju da ide dalje, na vrh.

Više o astroanalizama potražite na web-stranici astrologinje Anđelke Subašić.

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci

Komentara 4

DU
Deleted user
10:44 04.06.2019.

Zabolje me ona stvar.

PO
porezni.obveznik
12:22 04.06.2019.

"Uzori su mu muškarci iz njegove obitelji kao primjer odnosa prema životu". Evo, brat, na primjer.

ZI
zip123
10:10 04.06.2019.

E svasta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije