Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čuvar galaksije

Bradley Cooper prvi put otvoreno o svojoj obitelji

Foto: PA/Pixsell
1/4
16.09.2018.
u 14:31

- Otkrio sam glazbu za djecu. - našalio se

Otkako su Bradley Cooper i njegova žena Irina Shayk dobili djevojčicu u ožujku 2017. godine, izbjegavaju odgovarati na pitanja o svojoj obitelji u intervjuima i sve informacije o privatnom životu čuvaju kao što Bradley čuva galaksiju na velikom ekranu.

Čak i svim zvijezdama omiljena voditeljica Ellen DeGeneres nije uspjela natjerati Coopera da se otvori i odgovori na pitanje kako je biti roditelj. Očito se sada ipak dovoljno opustio u ulozi roditelja jer je odlučio bez zadrške raspraviti o tome kako na njega utječe uloga roditelja.

- Pa, otkrio sam glazbu za djecu - našalio se u intervjuu za NPR i dodao -15 godina sam samo išao od filma do filma, a onda sam navršio 39 godina i nisam znao što zapravo želim raditi.-

Tek godinu dana kasnije odlučio se uhvatiti u koštac s obradom filma "Zvijezda je rođena", u kojem glumi uz Lady Gagu.

- Na tom projektu sam radio četiri godine i jedina stvar za koju sam siguran je: vrijedno je toliko vremena posvetiti projektu u koji vjeruješ, čak i ako se radi samo o  jednom filmu, a ja sam baš ovaj htio napraviti - izjavio je, te nastavio -isto tako sam uvijek htio imati dijete i obitelj.

Ljubav prema obitelji ono je što ga veže i uz Lady Gagu, koja je posljednji album posvetila svojoj teti.

- Kada sretnem ljude koji su odrastali slično kao ja, odmah to prepoznajem u njima i to je ono što želim za svoje dijete, želim da se uvijek osjeća voljeno - rekao je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije