Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽELI SE ZABAVITI'

Bivši dečko Marijane Čvrljak želi naći ljubav u 'Braku na prvu'

Tomislav Grizelj i Marijana Čvrljak
Foto: Instagram
1/4
27.07.2020.
u 16:15

-  Motiv mi je prije svega zafrkancija, želim se malo zabaviti - kazao je vinkovački konobar i u šali dodao kako mu slava nije motiv "jer je već slavan"

Tomislav Grizelj Gricko, bivši partner pobjednice Big Brothera Marijane Čvrljak, pokušat će naći ljubav u novoj sezoni RTL-ovog showa "Brak na prvu". Grizelj je za 24 sata potvrdio kako je poslao prijavnicu, no još nije dobio odgovor. 

-  Motiv mi je prije svega zafrkancija, želim se malo zabaviti - kazao je vinkovački konobar i u šali dodao kako mu slava nije motiv "jer je već slavan". 

Podsjetimo, Grizelj je lani objavio zajedničku fotografiju s Marijanom i napisao "Moja žena i ja, prijatelja dva". No, otkrio je kako se nikad nisu vjenčali nego su samo bili prijatelji.

Tomislav Grizelj i Marijana Čvrljak
1/12

- Upoznali smo se na poslu prije nekoliko godina, kad smo oboje radili u call centru. Sjedili smo jedno pored drugog. Tako je počelo naše prijateljstvo - kazao je Gricko dodavši da je sve bila zafrkancija. Vinkovčanin se nikad nije ženio, za razliku od Kninjanke, iza koje su dva braka. 

Marijana je u Big Brother ušla kao udana žena, a u kući je zavela beogradskog glazbenika Nikolu Nemeševića Nemeša. Iz showa je izašla bogatija za 786 tisuća kuna, a s Nemešom je počela turbuentnu vezu. Nekoliko su puta prekidali, da bi se vjenčali 2016. godine, no brak nije puno potrajao. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije