Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje pjevača

Božo Vrećo: Bolest moram kontrolirati, ali koračam neustrašivo naprijed

Božo Vrećo
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
25.11.2017.
u 14:45

Autor sevdalinki ispričao je kako boluje od epilepsije te da mu je najveći lijek glazba i karijera.

Morao sam se boriti, borim se i sada. Svakog trena, jer tu bolest morate kontrolirati ili će ona preuzeti kontrolu nad vama. Ne dopuštam da mi bilo što stoji na putu - ispričao je pjevač Božo Vrećo i otkrio kako se već godinama bori s epilepsijom.

Glazbenik i autor sevdalinki, koji pažnju privlači i svojom neobičnom pojavom, za medije u Srbiji je ispričao kako se nosi s ovom bolešću i dodao da ništa ne može slomiti njegov duh.

- Koračam naprijed, neustrašivo, smisao mog postojanja i cijelog života je moja karijera. U njoj pronalazim snagu, volju i radost. Ona je moj lijek i sve joj je podređeno -  kaže Božo. 

Božo Vrećo
1/7

 

Komentara 12

NA
Narcis660
00:34 26.11.2017.

Slusah Bozu i suze naviru same...takvu emociju u glasu ima rijetko tko a pjesma koju je posvetio kolegici rusi sve barijere.Bozo je takav kakav je i ko smo mi da sudimo ali sigurno jedna talentirana i nadarena dusa.I zato momce nedaj se.

MA
malisani
19:15 25.11.2017.

Konačno je priznao da je bolestan

DU
Deleted user
19:59 25.11.2017.

"Nema predaje! pjevajmo sinovi pobjede..." ma božo je umjetnik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije