Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANĐELKA PRPIĆ

'Lagala sam suprugu na početku veze, no imala sam dobar razlog'

Anđelka Prpić
Foto: Promo
1/7
24.11.2017.
u 21:03

- To je bio eksperiment. Željela sam provjeriti bih li u budućnosti mogla vjerodostojno glumiti bilo koju ulogu, pa sam rekla da radim u banci i on mi je povjerovao. Trajalo je čak nekoliko dana - ispričala je glumica

Anđelka Prpić (33) jedna je od najpopularnijih glumica u regiji zahvaljujući ulozi u seriji "Andrija i Anđelka. Danas za Anđelku svi znaju, no na početku karijere čak i njeni najbliži nisu znali da je glumica.

Anđelka je šest godina u sretnom braku s Dariom, a par ima petogodišnjeg sina Jakšu. Njihova ljubav započela je prije sedam godina i to jednom bezazlenom laži. Naime, Anđelka je od Daria sakrila kojom profesijom se bavi, rekla je za avaz.ba.

-  To je bio eksperiment. Željela sam provjeriti bih li u budućnosti mogla vjerodostojno glumiti bilo koju ulogu, pa sam rekla da radim u banci i on mi je povjerovao. Trajalo je čak nekoliko dana - ispričala je glumica i dodala kako možda iskrenost nije uvijek najbolji put, no to je njen jedini put.

- Bubnem sve što mi je u tom trenutku na pameti, pa neka nam je Bog u pomoći. Znam da je često bolje stati na loptu, ali što ću kad ova moja stalno skače - rekla je Anđelka.

VIDEO: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Komentara 5

SO
SoloHan
21:11 24.11.2017.

Spavaš li mirno Aco Stankoviću, evo novinara pametnijeg od tebe.

Avatar vila velebita
vila velebita
14:37 12.02.2019.

Hm.... Prpić... ona mora biti Hrvatica....Bunjevka.... prezime iz okolice Senja!!!

IB
ibiza
23:29 24.11.2017.

ljepa zena....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije