Naslovnica Showbiz Zvijezde

'Lagala sam suprugu na početku veze, no imala sam dobar razlog'

- To je bio eksperiment. Željela sam provjeriti bih li u budućnosti mogla vjerodostojno glumiti bilo koju ulogu, pa sam rekla da radim u banci i on mi je povjerovao. Trajalo je čak nekoliko dana - ispričala je glumica
24. studenoga 2017. u 21:03 5 komentara 16969 prikaza
Anđelka Prpić
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/7

Anđelka Prpić (33) jedna je od najpopularnijih glumica u regiji zahvaljujući ulozi u seriji "Andrija i Anđelka. Danas za Anđelku svi znaju, no na početku karijere čak i njeni najbliži nisu znali da je glumica.

Pod nož Anđelka iz 'Andrije i Anđelke' otkrila što je na sebi uljepšala operacijom

Anđelka je šest godina u sretnom braku s Dariom, a par ima petogodišnjeg sina Jakšu. Njihova ljubav započela je prije sedam godina i to jednom bezazlenom laži. Naime, Anđelka je od Daria sakrila kojom profesijom se bavi, rekla je za avaz.ba.

-  To je bio eksperiment. Željela sam provjeriti bih li u budućnosti mogla vjerodostojno glumiti bilo koju ulogu, pa sam rekla da radim u banci i on mi je povjerovao. Trajalo je čak nekoliko dana - ispričala je glumica i dodala kako možda iskrenost nije uvijek najbolji put, no to je njen jedini put.

- Bubnem sve što mi je u tom trenutku na pameti, pa neka nam je Bog u pomoći. Znam da je često bolje stati na loptu, ali što ću kad ova moja stalno skače - rekla je Anđelka.

VIDEO: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Duhovita Anđelka iz 'Andrije i Anđelke' otkriva Bali i dobro se zabavlja Hrvatska snaha Anđelka Prpić: Moj je supertalent lako šopingiranje za sebe i za druge Omiljeni tv par Stižu novi nastavci: Hoće li Anđelka konačno postati Andrijina supruga?
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Avatar vila velebita
  vila velebita:

  Hm.... Prpić... ona mora biti Hrvatica....Bunjevka.... prezime iz okolice Senja!!!

 • SoloHan:

  Spavaš li mirno Aco Stankoviću, evo novinara pametnijeg od tebe.

 • Miške 3:

  To sranje od serije ne gledam i nemam pojma tko je ova "slavna" glumica.