Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!'

Božidarove reakcije nasmijavale, ali opet razljutile gledatelje: 'Totalno je čovjek nekulturan i ometa druge'

Foto: RTL
1/13
22.12.2021.
u 09:25

Božidar je dobio šesticu, a pri pripremi nije htio pomoć od članova svojeg tima. Gledateljima se ponovno nije svidjelo njegovo ponašanje, a neki su komentirali kako ih je zapravo počeo nasmijavati.

U utorak navečer u showu 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!' timovi su pripremali jela po receptima Tomislava Špičeka u kojima su pojedini kandidati ugodno iznenadili, no bjelovarski kuhar nije bio jedan od tih sretnika. Božidar je dobio šesticu, a pri pripremi nije htio pomoć od članova svojeg tima. Gledateljima se ponovno nije svidjelo njegovo ponašanje, a neki su komentirali kako ih je zapravo počeo nasmijavati. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Božo :" Što je rekao ?" ... Ivan Š: " Rekao je da je dobro" dakle "umrla sam" ahahah.... i Božo samo što srčani ne dobije.. Koji mrki pogled, ahahaha", "Ja sam vrištala", "Nisam se prestala smijati dok nisam zaspala. Ivan je kralj", "Plačem još uvijek", "E nisam se nasmijala ovako zbog nečega na TV-u, ne pamtim! Ovog da nema, trebali bi izmisliti.. Malo više emisija sa ovakvim stručnjakom diže gledanost definitivno!", "Spustit će tebe Spiček na zemlju, znala sam", "Nisi ti došao pobijediti ti si došao pokazati koliko si nekulturan koliki si egoista i koliki si narcis", "Baš tako treba ga izbaciti van... totalno je čovjek nekulturan i ometa druge kandidate... Bas neugodan čovjek... vjerujem da je s takvim čovjekom teško i živjeti..." pisali su. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, kad su na red stigli Božidar, Ivan i Lukrecia, poznatiji pod imenom Nesalomljivi. Špiček je odmah komentirao da im nisu uspjele kokice od heljde, a ni meso nije bilo najbolje pečeno, no Pažanin je pohvalio njihovu savijaču, a i Ivanove muffine koji su bili najbolji u cijeloj večeri. Pažanin je timu dao osmicu, Željka sedmicu, a Špiček – šesticu! „Gdje je knjiga žalbe da je napišem? Nisam se došao ovdje zezati, došao sam pobijediti!“ žestok je bio Božidar zbog dobivene šestice jer je smatrao da su zaslužili tri desetke, a umjesto maksimalnih 30, tim je zaradio 21 bod.

VIDEO Božidar koji je napravio bijesnu scenu u 'Večeri za pet', sudjeluje u novoj emisiji 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'

 

Komentara 4

Avatar drug Joža
drug Joža
09:48 22.12.2021.

Čovjek je došao pobijediti vi njemu tako vraćate...

AL
AlojzVjekoslav
10:30 22.12.2021.

U čemu je problem ? Ponaša se kao i predsjednik Milanović ?

ON
Onako
10:04 22.12.2021.

On se hvali da je međunarodni sudac i profesionalni kuhar. Kako onda može biti učesnik u ovoj sezoni. Mislio sam da samo amateri imaju pravo natjecanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije