Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONIJELA GA PJESMA

VIDEO Gibonni se popeo na stol i gazio hranu, mnogi mu zamjerili: Oglasio se i pjevač

Gibonni
Foto: Instagram
1/12
21.12.2021.
u 20:26

- Nemam nikakvog opravdanja, mogu samo reći da mi je žao i da se ispričavam svima. Mene često ponese atmosfera, dogodi se neka vrsta ushita - rekao je glazbenik

Društvenim mrežama danas se šire fotografije i video sa sinoćnjeg eventa u zagrebačkoj Laubi, na kojoj je pjevao Zlatan Stipišić Gibonni (53). Gibonnija je, čini se, malo previše ponijela pjesma, pa se u jednom trenutku popeo na stol i gazio po hrani koja je još uvijek bila na stolu. Tako je pjevajući ugazio na pladanj s pršutom i sirom, a zatim i kuglof. 

Splitskom glazbeniku su to zamjerili mnogi, a jedna od njih bila je i Tia Mamić, koja je na Instagramu objavila fotografiju Gibonnijevog "performansa". 

Foto: Instagram

- Ne znam što je tužnije, ekipa koja mu plješće, podržava i snima dok on gazi po hrani ili on sam koji to radi! Christmas u pravom duhu Božića - napisala je Mamić pokraj fotografije na kojoj Gibo gazi po hrani. 

- Nemam nikakvog opravdanja, mogu samo reći da mi je žao i da se ispričavam svima. Mene često ponese atmosfera, dogodi se neka vrsta ushita. Tako često uđem među publiku, znalo mi se već dogoditi da se popnem i na stol, no ovako nešto ne - rekao je Gibonni za Večernji list i dodao kako je mislio da je večera odavno gotova.

- Prvo sam se popeo na stolicu, bilo mi je nisko, pa sam se podignuo na stol. Odjednom sam ugazio u dvije "fete" pršuta, pa onda i kuglof. Tada nisam išao za tim, ali danas kad gledam snimku mi je stvarno žao. Nisam "derle" da ne shvaćam situaciju. Pa ja bih prvi rekao "ovaj nije normalan", da se radilo o nekom mom kolegi - rekao nam je Gibonni i dodao kako je spreman na sve osude, te kako se ljudi s punim pravom zgražaju na snimku.

- Mogu samo još jednom se ispričati i reći da mi je žao - zaključio je glazbenik. 

VIDEO: Preminula je Cro-dance pjevačica Kasandra: 'Draga moja mirno mi spavaj' 

 

Ključne riječi

Komentara 34

SH
Sharkee
20:52 21.12.2021.

Neki se još uvijek rugaju Kerumu zbog šnite pršuta na čelu. Ispada gospon čovjek u odnosu na ovog krkana

Avatar Aristarh
Aristarh
21:05 21.12.2021.

Kaže Giboni "mislio sam da je večera gotova". Majko moja koja bijeda od čovjeka u odnosu na uzvišenost hrane.

Avatar Asterix
Asterix
21:11 21.12.2021.

Da je bar neka atmosfera. Izgleda da je jedino on bio raspoložen. Ovi s mobitelima sigurno nisu. Kad sam raspoložen ne pada mi mobitel na pamet. Inače, za svaku osudu, pogotovo njega koji je UNICEF-ov ambasador dobre volje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije