Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠE PRIJATELJICE

Borna nastavlja rat, objavila poruke u kojima je Pokos Lepu Brenu nazvala 'seljankom koja se kompromitirala u ratu'

Foto: Instagram
1/9
13.07.2022.
u 20:12

- Prošla sam bolje od Brene, dobila sam cijelu kolumnu, a ona samo tri reda (na slici smo Lepa i ja) zaista kolumnistica pršti od ženske solidarnosti. Mega ženama ne treba 'solidarnost', tko ih prepozna pokloni im se i od njih uči, a budale u njih upiru prstom da umanje vlastitu sramotu - napisala je Kotromanić

Nastavlja se rat na društvenim mrežama između Vlatke Pokos (52) i Borne Kotromanić (50) koji je počeo zbog stava o Nikolin Pišek. Borna i Vlatka više nisu u dobrim odnosima, a Kotromanić ju je i blokirala na Instagramu. Danas je na ovoj društvenoj mreži objavila i dio prepiske iz inboxa u kojem je Pokos blatila Lepu Brenu. Naime, Borna i Brena su se družile na jednom eventu, a Pokos je komentirala tu fotografiju. 

- Joj, koja seljanka! Ne pomaže tu lova. Dakle, a najlonke?! Strašno! - komentirala je Pokos Breninu modnu kombinaciju. 
Borna je tada branila Brenu. 

- Meni je ona žena zmaj, realizirana na svim područjima života u odnosu na ono od kud je startala - napisala joj je Borna.

 - Je, je. Cijena visoka. Ostala seljanka i kompromitirala se sa zadnjim koljačima i šljamom u ratu. Odrekla svog naroda i obitelji, promijenila vjeru. Sve super. Ne volim takve ljude. Ali tebe volim, imaš super energiju - zaključila je Pokos.

- Prošla sam bolje od Brene, dobila sam cijelu kolumnu, a ona samo tri reda (na slici smo Lepa i ja) zaista kolumnistica pršti od ženske solidarnosti. Mega ženama ne treba 'solidarnost', tko ih prepozna pokloni im se i od njih uči, a budale u njih upiru prstom da umanje vlastitu sramotu - napisala je Kotromanić u opisu fotografije.

Podsjetimo, Borna i Vlatka započele su raspravu u komentarima. Borna je prvo komentirala podrijetlo novca Viktora Ristovića. - Novac od trgovine Arkanovim ratnim plijenom nikada nikome nije donio sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini - napisala je bivša supruga tajkuna Luke Rajića, a u komentarima joj se odmah javila Vlatka.   -  A kakve to veze ima s Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grijehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije. Ova objava je u ovom trenutku baš mjerena protiv Nikoline, ne razumijem te. Zašto nisi prije o tome govorila? Nije fer - napisala je Vlatka. Borna je zatim posebno objavila taj njen komentar i samo napisala "bez komentara". No, ponovno se javila Vlatka.  

- Hrvatski tajkuni su isto ratni profiteri. Ali, nije to tvoja odgovornost niti grijeh. Ipak, svi bismo trebali pogledati vlastitu situaciju prije no što prozivamo druge. U ovom trenutku Nikolina treba ljudsku podršku, kao žena. Tvoja objava je usmjerena protiv nje. Bespotrebno - napisala je Vlatka i isprovocirala Bornu

 - Vlatka, ti nemaš dovoljno ni inteligencije ni morala da prozivaš ni mog bivšeg ni muža ni mene - napisala joj je Borna.   

- Kad ljudi nemaju argumenata, krenu vrijeđati, zar ne? -  napisala je Pokos.

- Na mom profilu klevećeš mene i mog bivšeg supruga, mora da te pamet žulja. Još nas jednom uzmi u pero ili usta i vidimo se na sudu. Ne znam što si i od koga naučila ali sa mnom sigurno nisi imala posla - poručila Borna Vlatki.  -  Borna, poradi na samokontroli. Nikog ne klevećem, samo postavljam pitanja i dajem drugačiju perspektivu. Znaš, sve je stvar perspektive i kuta gledanja. Ali, žene ne bi trebale biti protiv one koja je u teškoj situaciji - odgovorila je Pokos.  - Nemoj da se ponavljam, ne volim, ali iza onog što kažem stojim. Da si na kanadskoj adresi teže bi ti bilo uručiti sudski poziv ali dok si u Hrvatskoj, nije - zaključila je Borna.

VIDEO: Klapa Samoana: 'Mišo je legenda. Bili smo u New Yorku s Hrvatima kad je on imao koncert na Poljudu'

 

Komentara 11

SE
sedam
21:26 13.07.2022.

Panika u kokošinjcu? Aj rastavite te kokoši na dijelove i u kupovni centar na prodaju.

Avatar Tombstone
Tombstone
17:38 14.07.2022.

To da je brena napravila sto pise u naslovu istina je. Okrenula je ledja svim svojima i svemu svojem. Cak i ime promijenila. No za nekoga koga je Minimaks "otkrio"i nije toliko cudno. Problem je u tome da se niti ove dvije sto se sad javno prepucavaju oko "bivse Fahrete" takodjer ne mogu smatrati moralnim vertikalama drustva

GM
gmižić
21:05 13.07.2022.

I to su vijesti!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije