Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ŠPICI

Borna Kotromanić minijaturnom kombinacijom privlačila poglede u centru Zagreba

Foto: instagram
1/11
21.08.2021.
u 17:23

Na zagrebačkoj špici prošetala je u minijaturnoj crnoj kombinaciji i visokoj štikli, a kombinaciju je upotpunila torbom brenda Burberry.

Lijepo vrijeme za šetnju centrom grada odlučila je iskoristili i životna savjetnica Borna Kotromanić. Na zagrebačkoj špici prošetala je u minijaturnoj crnoj kombinaciji i visokoj štikli. Kombinaciju je upotpunila torbom brenda Burberry. Cijena sličnog modela na stanicama brenda stoji više od 10.000 kuna. Društvo su joj pravila njezina dva psa, a privukla je mnoge znatiželjne poglede.

21.08.2021., Zagreb - Borna Kotromanic u drustvu psa prosetala centrom grada. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Podsjetimo, Borna je bila u braku s poduzetnikom Lukom Rajićem od 1996. godine do 2004., a o ovom odnosu se nedavno kratko osvrnula na svom Instagramu. "Razmišljala sam kao buduća majka, a ne kao strastvena žena. Tražila sam sigurnost i stabilnost za svoju djecu i brojnu obitelj koju sama nisam imala, a koju sam priželjkivala, s čovjekom za kojeg sam mislila da sa mnom dijeli iste vrijednost. No, kad s vremenom shvatiš da ti nisi samo jedna od svojih životnih uloga moraš evoluirati ili nestati, a paradoksalno je da upravo od svega djeca najviše trebaju razvijene roditelje koji su kompetentna ljudska bića u svim aspektima života. Kao i u svemu u životu čega sam se primila, i u svoj brak uložila sam ekstremno puno sebe, što je rezultiralo i brojnim potomstvom i muževim poslovnim procvatom", napisala je tada.

VIDEO Severinina ljubavna priča

 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
MaksovMesar
18:14 21.08.2021.

"Životna savjetnica"...? Je li to rang iznad ili ispod jelene februarke?😁😁😁

RO
RogaBabaroga
19:09 21.08.2021.

očito špigl doma nema

IP
info_punkt
18:36 21.08.2021.

životna savjetnica koja ne zna ništa... ipak može dati jedan savjet - bogato se udajte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije