Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav cvate

Borna Ćorić i djevojka Valentina imaju razlog za slavlje!

Valentina Miletić
Foto: Instagram
1/9
07.12.2015.
u 13:49

Srce našeg 19-godišnjeg tenisača osvojila je šest godina starija Valentina Miletić s kojom je Borna nedavno proslavio šest mjeseci veze

Tenisač Borna Ćorić već šest mjeseci uživa u ljubavi s atraktivnom Valentinom Miletić, a nedavno je tu informaciju podijelio i sa svojim fanovima na Instagramu

Njihova ljubav iz dana u dan sve više cvjeta, a to dokazuju i društvene mreže na kojima Borna i Valentina često objavljuju zajedničke fotografije.

-6 mjeseci <3- napisao je Borna na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira sa šest godina starijom Valentinom i svima dao do znanja da mu i u ljubavi ide baš kao i na teniskim terenima. 

Par se nedavno vratio s  odmora na Maldivima gdje su zajedno proslavili Bornin 19. rođendan

>>Borna s djevojkom Valentinom roni na Maldivima i razmišlja o novom treneru

>>Zaljubljeni Borna hvali se svojom djevojkom na Instagramu

 

6months😍❤️😍💑 @valentina13_

Fotografiju objavljuje Borna Coric (@bornacoric)

Komentara 15

RI
rikavac
17:59 07.12.2015.

Cuj vratio se sa Maldiva sa odmora? Da povedes i mene i ja bi se zaljubio i zavolio te. Trebao si je na Plitvice odvest na odmora pa bi volio znat bil te volila. Moj Borna ona ce tebe izmust dok se okrenes jer ti si njoj zlatna koka i nista vise.

LI
liliZG
15:08 07.12.2015.

dobro mali, a sad se primi reketa...

DU
Deleted user
22:33 07.12.2015.

A nije ona do sad odrađivala nekog nogometaša Hajduka, al' kako Hajduku baš ne ide zaljubila se u tenis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije