Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila što se dogodilo

Bojana Gregorić Vejzović završila na Hitnoj: 'Pet šavova za Muhamed Alija je ništa…'

Zagreb: Najava prve premijere "Malograđani" Maksima Gorkog i Gavellinih večeri
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/15
06.05.2022.
u 16:27

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) završila je na Hitnoj nakon izvođenja predstave ''Hotel Zagorje'' u četvrtak na Međunarodnom festivalu Malih scena.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) završila je na Hitnoj nakon izvođenja predstave ''Hotel Zagorje'' u četvrtak na Međunarodnom festivalu Malih scena. Naime, zbog pojačanog zvučnog efekta ratnih zbivanja u Vukovaru u nekim scenama glumice moraju trčati ispod montažnog gledišta i lupati po konstrukciji, a zbog neosvijetljenog prostora glumica je povrijedila glavu te je hitno bila prevezena u KBC Rijeka.

-Pet šavova za Muhamed Alija je ništa…dobro sam- kratko je komentirala glumica za portal Teklić.

Inače, glumicu trenutno imamo priliku gledati u showu Nove TV ''Ples sa zvijezdama'' gdje nastupa sa svojim mentorom Gordanom Voglešom, a ovog vikenda show je u znaku Eurovizije pa će tako natjecatelji plesati uz legendarne glazbene hitove. U novoj epizodi parovi će se naći u u plesnom maratonu te će svi istovremeno plesati latino plesovi, a kada krene glazba morat će prepoznati o koje se plesnom stilu radi. Radi se o svojevrsnom testu u kojem će pokazati jesu li svladali latinoameričke plesove te koliko su spremni improvizirati s obzirom na glazbenu podlogu.

Podsjetimo, glumica nije nastupila u posebnoj uskršnjoj emisiji, a obožavatelji glumice nadaju se kako nova povreda neće utjecati na ovotjedni nastup u emisiji.

Bojana u ovoj sezoni showa pleše u paru s mentorom Gordanom, a sudeći po odličnim komentarima i broju bodova jedan su od omiljenijih parova.

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Komentara 2

KA
Kakodane
12:09 07.05.2022.

Evo gde je Bojana. Ne brinite!

M3
Miške 3
13:07 10.05.2022.

Unuka ili kćer dra Pavla Gregorića iz Lobora ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije