Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova

Bojana Gregorić Vejzović za četiri mjeseca rodit će drugo dijete

bojana gregorić
goran jakuš/pixsell
27.04.2010.
u 12:47

Bojana i Enes prvi su put postali roditelji prije četiri godine. Maleni Raul, težak 4250 grama i dugačak 53 centimetara, na svijet je došao u bolnici Sveti Duh i usrećio svoje roditelje.

Kad je na završetku snimanja telenovele “Dolina sunca” izjavila kako će se poslije nekoliko mjeseci naporna rada napokon posvetiti isključivo obitelji, zagrebačka glumica Bojana Gregorić Vejzović to je doista i mislila. Naime, 38-godišnja Bojana i suprug Enes Vejzović za četiri mjeseca postat će drugi put sretni roditelji jer je glumica u petome mjesecu trudnoće.

Slatka obiteljska tajna

Pojačanju u obitelji najviše se razveselio četverogodišnji sin poznatog glumačkog para, maleni Raul, koji je oduševljen što će napokon dobiti društvo za igru i neće biti mamin i tatin jedinac.

Druželjubivi je dječak u vrtiću, jednom je otkrila Bojana, omiljen među djecom i uvijek spreman za neku akciju ili spaćku. Introvertirana glumica sretnu je vijest o trudnoći nekoliko mjeseci tajila, no na prošlotjednoj generalnoj probi predstave “Dolina ruža”, u kojoj glumi i njezin suprug Enes Vejzović, Bojana pred kolegama nije uspjela skriti zaobljen trbuščić koji je nagovijestio da će za četiri mjeseca u glumačku obitelj stići prinova.

Najljepši mogući dar

Koliko je sretan zbog uloge oca, 33-godišnji Enes otkrio je još prije četiri godine poslije rođenja sina Raula.

– To je prekrasno iskustvo koje se ne može opisati riječima. Kad to proživi, siguran sam, svaki će ateist početi vjerovati u Boga, a vjernik još više učvrstiti vjeru – izjavio je tada glumac kazališta Gavella koji je na porođaju u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh hrabro bodrio suprugu te s njom pohodio tečajeve za trudnice. Koliko bi željela imati djece Bojana je nedavno i sama otkrila uz informaciju da ima vrlo ljubomornog, ali i pažljivog supruga:

– Lijepo bi bilo imati troje djece, ali vidjet ćemo što Bog da – izjavila je glumica koja trenutačno uživa u zasluženu odmoru i slatku iščekivanju koje će se okončati potkraj rujna.

Komentara 1

JA
jaja
13:40 27.04.2010.

Super, samo se nadam da ce druga beba biti malo manja, mislim 523 cm je stvarno puno, treba to rodit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije