Naslovnica Showbiz Zvijezde

Bojana Gregorić Vejzović za četiri mjeseca rodit će drugo dijete

Bojana i Enes prvi su put postali roditelji prije četiri godine. Maleni Raul, težak 4250 grama i dugačak 53 centimetara, na svijet je došao u bolnici Sveti Duh i usrećio svoje roditelje.
27. travnja 2010. u 12:47 1 komentara 140 prikaza
bojana gregorić
Foto: goran jakuš/pixsell

Kad je na završetku snimanja telenovele “Dolina sunca” izjavila kako će se poslije nekoliko mjeseci naporna rada napokon posvetiti isključivo obitelji, zagrebačka glumica Bojana Gregorić Vejzović to je doista i mislila. Naime, 38-godišnja Bojana i suprug Enes Vejzović za četiri mjeseca postat će drugi put sretni roditelji jer je glumica u petome mjesecu trudnoće.

Slatka obiteljska tajna

Pojačanju u obitelji najviše se razveselio četverogodišnji sin poznatog glumačkog para, maleni Raul, koji je oduševljen što će napokon dobiti društvo za igru i neće biti mamin i tatin jedinac.

Druželjubivi je dječak u vrtiću, jednom je otkrila Bojana, omiljen među djecom i uvijek spreman za neku akciju ili spaćku. Introvertirana glumica sretnu je vijest o trudnoći nekoliko mjeseci tajila, no na prošlotjednoj generalnoj probi predstave “Dolina ruža”, u kojoj glumi i njezin suprug Enes Vejzović, Bojana pred kolegama nije uspjela skriti zaobljen trbuščić koji je nagovijestio da će za četiri mjeseca u glumačku obitelj stići prinova.

Najljepši mogući dar

Koliko je sretan zbog uloge oca, 33-godišnji Enes otkrio je još prije četiri godine poslije rođenja sina Raula.

– To je prekrasno iskustvo koje se ne može opisati riječima. Kad to proživi, siguran sam, svaki će ateist početi vjerovati u Boga, a vjernik još više učvrstiti vjeru – izjavio je tada glumac kazališta Gavella koji je na porođaju u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh hrabro bodrio suprugu te s njom pohodio tečajeve za trudnice. Koliko bi željela imati djece Bojana je nedavno i sama otkrila uz informaciju da ima vrlo ljubomornog, ali i pažljivog supruga:

– Lijepo bi bilo imati troje djece, ali vidjet ćemo što Bog da – izjavila je glumica koja trenutačno uživa u zasluženu odmoru i slatku iščekivanju koje će se okončati potkraj rujna.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • jaja:

    Super, samo se nadam da ce druga beba biti malo manja, mislim 523 cm je stvarno puno, treba to rodit.