Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa trudnica

Blanka Vlašić pokazala kako provodi godišnji odmor, otkrila i tko joj pravi društvo

Foto: Instagram
1/14
08.07.2022.
u 19:42

Blanka i Ivana podijelile su zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a uskočile sun a luftiće koji po moraju plutaju uz pomoć daljinskog upravljača.-Budimo zahvalni na ljudima koji nas čine sretnima; oni su šarmantni vrtlari koji čine da naše duše procvjetaju- napisala je Vlašić uz zajedničku fotografiju iz plićaka, a plavi bikini u kojem je pozirala naglasio je njezin trudnički trbuščić.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (38) uživa u godišnjem odmoru i ljetnim radostima, a svoje privatne trenutke rado dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. U posljednjih nekoliko objava otkrila je kako održava formu za vrijeme trudnoće i iznenadila fotkom u kupaćem kostimu, a sada se javila s otoka Murtera i otkrila kako uživa u omiljenom društvu. Naime, pridružila joj se prijateljica i kolegica, naša najuspješnija bacačica kladiva Ivana Brkljačić (39).

Blanka i Ivana podijelile su zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a uskočile sun a luftiće koji po moraju plutaju uz pomoć daljinskog upravljača.

-Budimo zahvalni na ljudima koji nas čine sretnima; oni su šarmantni vrtlari koji čine da naše duše procvjetaju- napisala je Vlašić uz zajedničku fotografiju iz plićaka, a plavi bikini u kojem je pozirala naglasio je njezin trudnički trbuščić.

– Tijekom prvog tromjesečja borila sam se s jutarnjim mučninama i umorom pa sam morala srezati svoj uobičajeni dnevni trening. No, sada je energija opet tu i uz nekoliko prilagodbi opet mogu vježbati svaki dan – poručila je Blanka uz nekoliko videa koje je snimila na svojoj terasi u Splitu te pokazala kako održava formu tijekom trudnoće. U komentarima su se odmah javili brojni obožavatelji, a jedan od komentara ostavila joj je i Jelena Đoković.

– Aaaa ti skačeš i trudna, kraljice 🔥😍❤️🙌 – poručila joj je supruga Novaka Đokovića.  Svoju suprugu odmah je pohvalio i Ruben Van Gucht.  – I dalje si primjer drugima, kakva mama! – poručio je Blanki belgijski novinar.

Foto: Instagram
Podsjetimo, Blanka i  Ruben vjenčali su se krajem svibnja, a na društvenim mrežama tad su otkrili i da iščekuju prinovu. 
"Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti...", stajalo je u opisu uz fotografije svadbe. "Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet", napisala je Blanka ranije, a prije toga uspješno je skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila.

Dodajmo da, za razliku od Blanke kojoj je ovo prvi brak, Ruben iza sebe ima već jedan razvod. S Laurence Van Tongerloo razveo se u listopadu 2021. nakon devet godina veze i sedam godina braka. Njihovu razlazu kumovala je, kako je Belgijac otkrio, prevelika posvećenost poslu.

VIDEO Pukla ljubav poznatog para: Nika Turković i Matija Cvek prekinuli dugogodišnju vezu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije