Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tefi Pessoa

Blamaža na crvenom tepihu! YouTube zvijezda postala hit nakon što je pogrešno navukla haljinu

Foto: Instagram
1/5
26.10.2021.
u 13:55

Na premijeri filma ''Dina'' intervjuirala je brojne zvijezde, među kojima su Jasona Momoa, Zendaya i Timothée Chalamet, a trenutke s crvenog tepiha podijelila je na društvenim mrežama

YouTube zvijezda Tefi Pessoa (31) intervjuirala je zvijezde na londonskoj premijeri filma ''Dina'', a pozornost je privukla njezina odjevna kombinacija. Tefi je nosila dugu baršunastu haljinu s potpisom Silvije Astore dugih rukava s rupom na bedru koja je otkrila dio noge, a onda je shvatila da je haljinu odjenula pogrešno. Naime, u videu koji je postao viralan objasnila je da joj je noga trebala ići kroz tu rupu.

@hellotefi

LMAO WHYYYYYY BRO

♬ original sound - hellotefi

"Poludjet ću. Hvala vam na podršci, ali upravo sam doznala da mi je noga trebala ići kroz glupu rupu. Bila sam na crvenom tepihu i nisam to znala. Zašto se ne znam odjenuti? Odrasla sam osoba", rekla je Tefi u videu koji je pregledan više od četiri milijuna puta, a za svoj izgled dobila je samo pohvale.

"Mogla bih umrijeti. Naručit ću si pizzu. Ispričavam se, mogu se obući sama, samo mi dajte još jednu šansu", rekla je Tefi kroz smijeh.

 

Na premijeri filma ''Dina'' intervjuirala je brojne zvijezde, među kojima su Jasona Momoa, Zendaya i Timothée Chalamet, a trenutke s crvenog tepiha podijelila je na društvenim mrežama.

VIDEO Squid Games postaje najgledanija Netflixova serija  


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije