Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utopila se

Bivši suprug tragično stradale glumice progovorio o tragediji i tužnom objavom rasplakao mnoge

27.07.2020.
u 18:50

U emotivnoj objavi na Instagramu napisao je: Ovo je toliko nepošteno. Nemam dovoljno riječi kojima bih izrazio koliku si prazninu ostavila u našim srcima.

Iako obitelj, prijatelji i kolege već nekoliko dana javno izražavaju sućut i oplakuju gubitak zvijezde serije "Glee" Naye Riviere koja je umrla je od slučajnog utapljanja, njezin bivši suprug glumac Ryan Dorsey (37) tek je ovog vikenda smogao snage po prvi puta javno progovoriti o smrti voljene supruge.

Nesretno stradala glumica
Foto: Reuters/PISELL
U emotivnoj objavi na Instagramu napisao je: "Ovo je toliko nepošteno. Nemam dovoljno riječi kojima bih izrazio koliku si prazninu ostavila u našim srcima. Teško mi je vjerovati da nam je život sada ovakav. Ne znam hoću li ikada vjerovati u to. Samo dan prije vratili smo se s plivanja s Joseyjem. Ne znam što bih rekao",napisao je i dodao:

"Zahvalan sam za naše zajedničko vrijeme i putovanje koje nas je zbližilo i dalo nam najslađeg i najdivnijeg pametnog dečkića kojem se nismo mogli ni nadati. Sjećam se kako si se nekad znala uzrujati zbog mene: 'Ryan, možeš li prestati koristiti snap chat?!' Drago mi je da te nisam slušao jer sada imam stotine i vjerojatno tisuće snapova i videa koje će Josey imati zauvijek i znat će da ga je njegova majka voljela više od života i koliko smo se dobro zabavljali skupa dok je odrastao. Život se temelji na dobrim i lošim trenucima, ali s Joseyjem će onih loših biti manje jer će dio tebe uvijek biti s nama. Nikad neće zaboraviti odakle je došao. Nedostaješ nam. Uvijek ćemo te voljeli. Volim te, Meep", napisao je u objavi koja je rasplakala mnoge obožavatelje prerano preminule glumice.

Podsjetimo, zvijezda serije "Glee" Naya Rivera (33) umrla je od slučajnog utapljanja, rekao je prošli utorak patolog okruga Ventura nakon što je njezino tijelo izvađeno iz jezera u blizini Los Angelesa. Riverino tijelo pronađeno je u jezeru Piru u ponedjeljak, pet dana nakon što je nestala na izletu sa sinom. Izvješće patologa kaže da nema indicija da su droga ili alkohol igrali ulogu u njezinoj smrti.

Isto tako, nisu pronađene ozljede ni druga medicinska stanja, kaže izvješće. Riverin četverogodišnji sin pronađen je u srijedu usnuo u čamcu i neozlijeđen. Kazao je istražiteljima da je s mamom išao plivati i da ga je ona izvukla u čamac prije nego što je nestala pod vodom. Rivera je glumila navijačicu Santanu Lopez u popularnoj glazbenoj seriji "Glee" o srednjoškolskoj glazbenoj skupini.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije