Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne odustaju

'The Voice' Boy Band snimio svoj prvi cover! Poslušajte kako zvuče zajedno!

acoustic souls
Foto: Saša Lončarić
1/5
04.05.2015.
u 22:50

Bivši kandidati showa 'The Voice- Najljepši glas Hrvatske' odlučili su zajedničkim snagama pokoriti domaću glazbenu scenu.

Unatoč vrhunskim vokalnim sposobnostima troje kandidata showa 'The Voice' nije uspjelo doći do finala showa i osvojiti titulu najljepšeg glasa Hrvatske. Ipak, od svojih glazbenih snova nisu odustali.

Pjerino Ružević i Egon Marić iz tima Jacques odlučili su udružiti svoje glasove s glasom Tomislava Užarevića iz Indirinog tima i njegovog kolege iz benda Acoustic Souls Vjekoslava Valetića.

Zajedničkim snagama dečki su snimili svoju prvu obradu pjesme 'Hold Back The River' Jamesa Baya kojom najavljuju svoj prvi zajednički koncert u Zagrebu.

Iako su tek na početku njihov talent, volja i želja za uspjehom zasigurno su dovoljni da ova četvorka osigura svoje mjesto na domaćoj glazbenoj sceni.

Poslušajte i uvjerite se sami!

>>Pjerino Ružević i Egon Marić o dojmovima nakon dvoboja

>>The Voice: Žestoke bitke i Indirine suze

Komentara 2

GV
golub Vaso
08:32 05.05.2015.

za par mjeseci će se vratiti u anonimnost, gdje su i bili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije