Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 5 godina

Bivša voditeljica Nove TV javila se s novog posla, pratitelji s oduševljenjem dočekali njezin povratak na TV

Foto: Facebook
1/8
01.03.2022.
u 15:28

Novi profesionalni izazovi Ivanu Tomić su dočekali prvog dana ožujka, a svojim se pratiteljima odmah pohvalila i fotografijom iz nove redakcije.

Bivša novinarka i voditeljica na Novoj TV Ivana Tomić ponovno se vratila na male ekrane. Nakon što je jedno vrijeme izbivala iz novinarskih voda i obnašala funkciju glasnogovornice HSS-a Ivana je odlučila prihvatiti poziv N1 televizije i vratiti se na televiziju.

Novi profesionalni izazovi Ivanu su dočekali prvog dana ožujka, a svojim se pratiteljima odmah pohvalila i fotografijom iz nove redakcije.

- Prvi dan. N1 Hrvatska - napisala je kratko Tomić i objavila selfie s novog radnog mjesta, a ispod objave brojni pratitelji poželjeli su joj sreću na novom poslu. "Lijepo je vidjeti te u tvom okruženju", "Bit će lijepo opet te gledati", samo su neki od komentara pratitelja.

O svom povratku na televiziju i angažmanu na N1 televiziji Ivana je po prvi puta progovorila početkom veljače.  - Dolazak na N1 za mene, prije svega, predstavlja čast, a onda i golemu odgovornost budući da je N1 jedina televizijska kuća koja gledateljicama i gledateljima svakodnevno donosi sate i sate programa uživo, što je svakoj reporterki i reporteru, voditeljici ili voditelju najveći i najzahtjevniji profesionalni izazov. Stoga je dolazak na N1 i najveći izazov moje dosadašnje televizijske karijere - izjava je koju je Ivana dala tada za N1.

Gledatelji se Ivane sjećaju kao voditeljice Vijesti na Novoj TV čija je zaposlenica bila devet godina, sve do početka 2017. godine kada odlazi na mjesto glasnogovornice HSS-a. - Devet godina sam na televiziji i ova odluka nije došla preko noći. Ponuda je stigla u pravo vrijeme i spremna sam prihvatiti sve ono što me čeka. - izjavila je Ivana 2017. godine kada je otišla s Nove TV kako bi postala glasnogovornica HSS-a.

Novinarstvo je oduvijek bila njezina ljubav i već od 16 godine počela je raditi u medijima. - Sa 16 godina počela sam raditi na lokalnoj radijskoj postaji u Grudama u Hercegovini. I to na nagovor mog srednjoškolskog profesora iz hrvatskog jezika. Doduše, bila sam samo spikerica, ali tako je sve počelo. Nakon toga radila sam na lokalnoj televiziji u Zadru i nakon toga na Novoj TV - rekla nam je Ivana u jednom intervjuu.

Foto: Petar Glebov/Pixsell

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Komentara 3

Avatar drug Joža
drug Joža
16:51 01.03.2022.

Slatkica, bila i ostala.

ĐN
Đuro Nutrija
21:32 01.03.2022.

Prekrasna, u svakom pogledu

VO
VođaSmjene
20:42 01.03.2022.

Pratitelji.....majketibožije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije