Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORDER PO BRAKOVIMA

Ovo su sve žene Borisa Novkovića: Braku s poznatom glumicom presudila je nevjera

Zagreb: U Kaptol Boutique kinu premijerno je prikazan dokumentarni film Vatreni
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
11.11.2023.
u 09:00

Glazbenik se četvrti put razveo, a mi smo se prisjetili njegovih turbulentnih brakova i veza posljednjih 30 godina

Glazbenik Boris Novković (55) poznat je po svojim pjesmama, ali i ljubavnim brodolomima. Nakon vijesti da se razvodi od četvrte suprge Iris Wolf prisjetili smo se svih njegovih ljubavi. 

Njegova prva supruga bila je poznata hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović s kojom je bio u braku od 1992. do 1997. godine. O svom braku Boris i Bojana, baš kao ni poslije Boris i Lucija, nisu previše javno govorili. Bojana je nekoliko puta izjavila kako se ne kaje zbog propalog braka već tu fazu svog života pripisuje pubertetu. Imala je, naime, samo devetnaest godina kad su se vjenčali. Boris je rijetko kada u svojim intervjuima govorio o braku s poznatom glumicom, tim više što se skrasio s Lucijom. Bojanu i pet godina starijeg Borisa u ono su doba mnogi nazivali najljepšim ljubavnim parom javnog života, a za razvod su, pričalo se tada, bile krive Borisove nevjere. Kap koja je prelila čašu Bojanina strpljenja bila je navodna veza s poznatom manekenkom.

18.05.2006., Atena, Grcka - Boris Novkovic i supruga Lucija bili su podrska hrvatskoj ekipi na Euroviziji."nPhoto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Brak s drugom suprugom Lucijom Matić, u kojem su dobili dva sina, Nou i Bona, trajao je od 2003. do 2012. godine. Novinarsko-estradni par upoznao se 2000. godine na jednom festivalu s kojeg je Lucija izvještavala. Vjenčali su se tri godina poslije, odnosno šest godina nakon njegova prvog razvoda. Priča se kako je ljubav pukla kada je upoznao zagrebačku umjetnicu Ivu Višošević s kojom je potom u vezi proveo sljedeće tri i pol godine. Boris je Luciji priznao romansu s drugom te se iz njihova obiteljskoga gnijezda odselio u podstanare. Pjevač je tvrdio da unatoč tome nikada nije ostavio obitelj i djecu te je s bivšom novinarkom ostao u korektnim odnosima. Novković često ističe kako bez obzira na promjenjive životne situacije sa svojim sinovima Noom i Bonom uvijek provodi što je više vremena moguće. 

27.08.2016., Novalja - Vjencanje glazbenika Borisa Novkovica i politologinje Ines Katic. "nPhoto: Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/PixSell

Treća Borisova supruga je od njega osamnaest godina mlađa Zadranka Ines Katić. Njihovo je vjenčanje održano na otoku Galešnjak u zadarskom arhipelagu. Ovaj je otočić inače poznat kao “Otok ljubavi” jer je otok u obliku srca što ga čini jako popularnom lokacijom za održavanje vjenčanja. Nakon samo pet mjeseci braka, u siječnju 2017. godine. Boris je putem statusa na društvenoj mreži Facebook javnosti obznanio kako je njihovom braku došao kraj.

VEZANI ČLANCI: 

U studenom 2018. godine bio je u vezi s balerinom zagrebačke Komedije Anom Hanić. Da netko novi postoji u životu poznatog pjevača, otkrio je Story, koji je ulovio Borisa i novu odabranicu na povratku s putovanja u Dubai. Novković se u balerinu zagledao na koncertu u Komediji, dok je plesala step. Kazao je kako se osjećao kao u filmu "La La Land".

Boris i Iris Wolf vjenčali su se u tajnosti 2019. i zajedno dobili kćer Si i sina Nea. Par je 2020. već prebrodio jednu bračnu krizu, nakon čega su objavili da čekaju drugo dijete. 

- Uz rođenje mojih sinova, za mene je ovo najvažniji događaj u životu. Molim vas, dopustite mi da u ovom emotivnom trenutku budem i malo patetičan i javno zahvalim mojoj Iris što nam je na svijet donijela predivnu djevojčicu. Naša Si, kako smo je zajednički nazvali, po mom vjerovanju, negdje iz zlatnih visina odabrala je upravo nas za roditelje i sletjela tiho u naš dom, a Iris, Noa, Bono i ja i cijela naša velika obitelj dat ćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje koje nam je ukazala u roditeljskom, bratskom i obiteljskom smislu, kazao je tada za Večernji list. No, Iris i on su se te 2020. godine razišli, ali ne i razveli. Još tada su se dogovorili kako javno neće iznositi detalje prekida njihova ljubavnog odnosa. Zajedno brinu o kćerkici i sinu. Osim toga, njihovi susjedi na zagrebačkom Maksimiru ranije ove godine za 24 sata potvrdili su da ih dugo nisu vidjeli zajedno i da na vratima stana više ne piše prezime Novković, nego samo Wolf. 

VIDEO: Jasna Zlokić o Aleksandri Prijović: 'Napunila je pet Arena, a nisam nikad čula za nju' 

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Make my day
Make my day
11:19 11.11.2023.

I taj pjeva o ljubavi ...a mijenja žene koliko mu jezik zaželi.

ZA
!zagreb!
08:12 12.11.2023.

Te žene same znaju za koga idu. Pa se poslije čude.

MA
MarkoFind
23:07 11.11.2023.

Njega više ni u općini ne žele vjenčavat.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije