Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalio se

Otac zvijezde 'Prijatelja': Ne razgovaram sa sinom već 9 godina. Živim od socijalne pomoći, on se ne javlja

Foto: Youtube screenshot
1/7
24.05.2021.
u 09:20

Kako bi ostao povezan sa sinom, gleda reprize serije, jer tvrdi, njegov sin ne želi se javljati na telefon kada ga on nazove ni odgovarati na poruke koje mu šalje.

Otac zvijezde ''Prijatelja'', Matta LeBlanca, Paul otkrio je da njegov sin ne želi s njim razgovarati već devet godina. Paul tvrdi da su se posvađali oko novca i motocikla.

Kako bi ostao povezan sa sinom, gleda reprize serije, jer tvrdi, njegov sin ne želi se javljati na telefon kada ga on nazove ni odgovarati na poruke koje mu šalje. 

– Već devet godina nemamo nikakav kontakt i teško je vjerovati da se to zaista dogodilo – požalio se Mattov otac britanskim medijima i dodao: – Ne mogu više ući u svoju kuću zbog novca i motocikla. 

– Star sam čovjek i živim od socijalne pomoći. Da nisam cijelog života štedio, ne bih imao od čega živjeti – otkrio je. 

Na upit o situaciji s ocem, Mattov glasnogovornik kazao je da je sve složenije nego što se čini jer je Paul glumca i njegovu majku napustio kad je bio beba. 

Paul je isto tako podijelio šokantnu činjenicu da mu je sin poslao samo jednu čestitku za rođendan u životu

– Stalno mu šaljem poruke, a kada sam mu se javio ove godine, potpuno me ignorirao – rekao je te dodao da je Matt uvijek bio mamin sin i da se zbog toga često svađaju te da se nada da će se pomiriti dok ne bude prekasno. 

– Nedostajat ću mu kad me više ne bude – kazao je i dodao da neće gledati specijal o ''Prijateljima'' koji će se uskoro prikazivati na HBO-u. 

– Imam samo jedan TV kanal. To je ionako bedasta serija za mlade – zaključio je. 

VIDEO Albina se vratila iz Rotterdama

 

Komentara 30

DM
drazen.muhvic
09:36 24.05.2021.

Ono kada te lik ostavi samoga sa majkom, pa kada mu prigusti očekuje da mu budeš sin i da mu pomažeš? Neprocjenjivo...

LI
liliZG
09:40 24.05.2021.

kako ono kažu? "kako sijao tako ćeš žeti?""" jel tako nešto???

GE
Gefufna
12:18 24.05.2021.

Ono kad se zeznes pa dijete koje si ostavio postane uspjesno a nemozes fektati lovu jer si ga ostavio kada si mu najvise trebao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije