Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE S EKIPOM

Zaručio se najskuplji Dinamovac u povijesti, objavljene fotke s momačke večeri

Marko Pjaca
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/7
24.05.2021.
u 10:23

Fotografiju je podijelio nogometaš Vlaho Veneti, a na njoj se vidi kako se sedmorica prijatelja zabavljaju na brodu u Porto Cervu na Sardiniji. Uzvanici su odjeveni u iste šarene košulje dok je Pjaca u zebrastom uzorku

Marko Pjaca (26), najskuplji Dinamov nogometaš u povijesti zaručio se za dugogodišnju djevojku Mariju Pavičić. Premda nogometaš Genoe pokušava čuvati svoj privatni život od janosti, na društvenim mrežama isplivale su fotografije na kojima slavi momačku večer.

Fotografiju je podijelio nogometaš Vlaho Veneti, a na njoj se vidi kako se sedmorica prijatelja zabavljaju na brodu u Porto Cervu na Sardiniji. Uzvanici su odjeveni u iste šarene košulje dok je Pjaca u zebrastom uzorku. U komentarima se javila i sama Marija Pavičić, koja je komentirala: “Vratite mi ga čitavog!”. Pjaca je otkrio i kako mu je upravo Vlaho kum. 

Veneti je na Instagramu objavio i nekoliko videa s proslave, a na jednoj se vidi i emotikon zaručničkog prstena. Uz Vlahu s Pjacom su slavili i Marko Rog, Filip Krovinović, Darijan Žarkov i Luka Mekiš.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Inače, Marko i i Marija zajedno su tri godine, a za njihovu vezu javnost je saznala kada su zajedno snimili reklamu za jedan šampon za kosu. 

Foto: Youtube Screenshot

Podsjetimo, Pjaca je prije pet godina oborio rekord Luke Modrića, kada je iz Dinama prešao u Juventus za 22,5 milijuna eura. 

VIDEO: Albina se vratila iz Rotterdama

Ključne riječi

Komentara 1

VA
valjugovac
11:22 24.05.2021.

Super igrač , da nije bilo ozljeda ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije