Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila

Bivša Miss Universe progovorila o traumama iz djetinjstva: 'Tata me stavio na dijetu sa samo 10 godina'

Foto: Instagram
1/8
01.11.2020.
u 09:00

Olivia Culpo je na izboru za Miss Universe pobijedila 2012. godine.

Američka manekenka i bivša miss Universe, 28-godišnja Olivia Culpo danas svakodnevno na društvenim mrežama plijeni pažnju svojih pratitelja zavodnom figurom, a sada je u podcastu “Emergency Contact” otkrila kako se u djetinjstvu borila s viškom kilograma te da je imala nisko samopouzdanje.

"Bila sam si ružna dok sam odrastala, čak sam se i u vlastitoj obitelji osjećala poput crne ovce… Moja starija sestra izgledala je poput lutke Barbie, a ja sam imala ozbiljnih problema s prekomjernom tjelesnom težinom, baš sam bila ružno pače", kazala je Olivia u podcastu. Potom je otkrila da ju je otac Peter stavio na dijetu kad je imala samo deset godina.

"Tata mi je zbilja nevjerojatan lik – uvijek je bio sportski tip koji trči maratone i vodi aktivan život… Upravo su me njegovi postupci naučili da nema rezultata bez ulaganja i odricanja… Danas znam da su me sve te borbe u djetinjstvu oblikovale kao osobu, pomogle su mi izgraditi samopouzdanje koje danas imam", ispričala je.

Olivia Culpo je na izboru za Miss Universe pobijedila 2012. godine. Njezina sestra, koja je također gostovatala u podcastu, rekla je kako je Olivia uvijek bila svjesna svoje debljine, ali da je itekako znala privući pažnju na sebe. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije